Fatalne warunki przechowywania zwierząt (2) Dziwię się, że można tak bezkarnie męczyć zwierzęta w maleńkich,... K. Polecam ze wzgledu na obsluge (1) Polecam ten sklep, głównie ze względu na znającą się na rzeczy obsługę. Pan... gladness90 fajny (1) Sklep coraz ciekawszy. Pojawiła się akwarystyka i gady. Obsługa znakomita, z... Studencik
super sklep (1) duży przestronny sklep, spory wybór towaru (prawie zawsze dostaje to co chcę,... kyle82 Duże zmiany (1) Sklepik się powiększył od zeszłego roku. Wtedy biedne panie męczyły się w 40m... Esi przeterminowane jedzenie (2) witam,prosba do sklepu-jezeli sprzedajacie pokarm w siatkach to nie... sylwia ŻENADA (3) Wybrałam się do tego sklepu z zamiarem zakupu świnki morskiej. Pomijam fakt,... M. Fajny sklepik (1) Zastanawiam się nad kupnem zwierzaczka. Podeszłam z ciekawości rozeznać się w... Kasia OMIJAĆ WIELKIM ŁUKIEM !! (1) Spleśniałe podłoże dla gryzoni - oni chyba przechowują asortyment w akwariach... były klient ŻENADA (1) nie dosć że zmniejszyli sklep (zresztą który nigdy mi się nie podobał) to... Diana MikeOnTheBike - opinia (1) Sklepik polecam wszystkim miłośnikom zwierzaczków, niestety akwarystyka jest... MikeOnTheBike