Pacjentka (1) Wspaniała doktor, kompetentna osoba. Poprostu dobry czlowiek. Zulka Zdecydowanie polecam!!! (1) Świetny kardiolog, który pomógł mi z problemem nadciśnienia. W sposób... Alicja Szybko i sprawnie (1) W przeciwieństwie do poradni sportowych na NFZ nie ma tu dzikich tłumów... Ania P
Opinia (1) Mało komunikatywny. Uszczypliwy. Nie chce wypisywać recept. Na NFZ wcale nie... A1 Kompetentny i sympatyczny lekarz (1) Chyba pierwszy lekarz, który słucha i tłumaczy zrozumiałym dla mnie językiem.... Marta Polecam gorąco! (1) Wspaniały lekarz! Bardzo skupiony na pacjencie. Spokojnie i rzeczowo udzielił... Sylwia Opinia wdzęcznego pacjenta. (1) Mam 84 lata i endoprotezy obydwu stawów biodrowych oraz jestem po... Lesław Furmaga Utalentowany lekarz (1) Doskonały, cierpliwy lekarz. Fachowość na wysokim poziomie. Doskonałe relacje... Bogdan Łukuć najwyższej klasy specjalista! (1) Doktor Kochman jest niezwykle kompetentym kardiologiem, który potrafi w... pacjent Dobry kardiolog (4) idealna Pani, która wyleczyła męża z nadciśnienia tętnieczego, profesjonalne... Agata Bardzo dobry kardiolog (1) Polecam doktora Marcina Kubika. Trafiłem do niego z polecenia. Słusznego jak... Zdzisław Zadowolona po wizycie (2) Pani Doktor, serdecznie dziękuję za Pani podejście do pacjenta i fachową... Katarzyna Czuje się odpowiednio zaopiekowany (2) Bardzo dobra Pani Doktor z powołaniem. Prywatnie czuję się odpowiednio... Ludwik Polecam! (2) U Pani Doktor, za namową mojej żony - która również się u niej leczy -... Krzysztof Polecam Panią Doktor! (2) Z ręką na sercu, dosłownie na sercu, mogę polecić Panią Doktor Świerblewską.... Michał Nie mam zastrzeżeń, polecam (1) Od kilku lat jestem pod stała opieka pani doktor Muller, jestem zadowolony z... Jerzy Udana wizyta (2) Pani Doktor to bardzo dobra i miła lekarz. Co prawda byłam u niej tylko na... Monia Porządny kardiolog (1) Od kilku lat korzystam z porad Pana doktora z sukcesami. Dobry specjalista... Danuta Gorąco polecam (1) Pani Doktor to osoba bardzo dokładna. Badania wykonuje z dużą starannością.... Pacjentka Dziękuje :) (1) Pani doktor wnikliwie przestudiowała sposób dotychczasowego leczenia,... E.Sz.