Marian Sikora - ocena (1) Dr Elżbieta Dułak to wyjątkowy kardiolog z wieloletnim doświadczeniem. Jest... Marian Sikora Corka - ocena (1) Wszczepienie stymulatora u 88letniej pacjentki: sprawnie, szybko, pewnie.... Corka Sylwia - opinia (1) Polecam. Bardzo miły, dokładny specjalista Sylwia
an - opinia (1) trudno jest sie z tym lekarzem porozumiec.nie wysluchuje do konca pacjenta i... an Teofil Mehlberg - opinia (1) Dobra opieka, miła atmosfera, bardzo dobrzy specjaliści Teofil Mehlberg Ryszard - opinia (1) Bardzo cenię u Pani doktor profesjonalizm i komunikatywność. Wychodząc z jej... Ryszard Izabela - opinia (1) Wspaniały lekarz, otwarty na pacjenta, wysoka kultura osobista,... Izabela Andrzej - opinia (1) Bardzo dobry lekarz, kontaktowy, sympatyczny, rzeczowy. Po pierwszej wizycie... Andrzej Zbigniew Bronk - opinia (1) Bardzo dobra specjalistka. Wykonała ablacje fachowo mnie na bieżąco... Zbigniew Bronk Super Pani Kardiolog (1) Świetna diagnostyka, przekazana czytelnym czytelnym językiem dla pacjenta,... Ola super specjalista (1) Profesjonalnie, szybko i miłej atmosferze. Dostałem dokładne wyjaśnienia,... Krystian Jeden z najlepszych kardiologów w 3-mieście (1) Jest to jeden z najlepszych kardiologów w 3-mieście. Nie tylko wiedza, ale i... Eugeniusz Aleksander, 43 lata - opinia (1) Fantastyczna pani lekarz na bardzo wysokim poziomie. Wspaniała osoba. Lekarz... Aleksander, 43 lata Polecam! (1) Lekarz z powołania! Znakomity kontakt z pacjentem, wszystkie badania są... Andrzej Brak szacunku dla pacjentów (1) Moja Ciocia lat ponad 80 czekała na wymianę zastawki. Umieszczona w sali 3... Renata nie polecam (1) Niestety nie mogę powiedzieć dobrego słowa o tym lekarzu. Niedbałe podejście... artur90 Sprawnie i profesjonalnie! (1) Specjalista idealny dla młodego sportowca. Miły, uprzejmy, z dobrym kontaktem... Wojciech Opieka na oddziale kardiochirurgii (1) Czas oczekiwania na operacje nie był stosunkowo długi, jednak że chciał bym... Łukasz Podziekowanie (1) Prof. Wacław Kochman to lekarz najwyższej klasy,o ogromnej wiedzy i... Hanna Lekarz (1) Lecze sie od kilku lat, Pani doktor ustawila mi wlasciwe leki, teraz nie... Zbyszek