Henryk Maculka - opinia (1) Jakość usług - rzetelna i miła obsługa Obsługa - szybka i profesjonalna... Henryk Maculka Opinnia pacjenta (1) Dzięki pani Alicji w końcu mogę w pełni cieszyć się życiem mimo arytmii... pacjent Polecam (1) Od wielu lat mam poważne problemy z wydolnością i odwiedziłam wielu lekarzy.... Magdalena
Serce (1) Z całego, mojego, nie do końca zdrowego serca-polecam bombel Dobry lekarz (1) Polecam, Pani docent bardzo miła, sympatyczna atmosfera w gabinecie :) Katarzyna Szopek uratował mi życie :) (1) trafiłam do Doktora w ostatnim momencie,po kilku nietrafionych... Olka Danuta - opinia (1) Od lat poszukiwalam odpowiedniego kardiologa w Trójmiescie. Zaden z nich nie... Danuta Polecam (1) Musze przyznac ze bałam się wizyty u kardiologa bo wiedzialam Ze stan mojej... Pacjentka lat 55 Polecam (1) Bardzo dobry, miły lekarz, profesjonalny sprzęt medyczny a do tego przystępne... Zadowolony Pacjent nie polecam (1) niestety,wizyta bardzo powierzchowna a 3/4 czasu,to wpis do karty.pani doktor... Maria Krzysztof Wojewski - opinia (1) Profesor opiekuje się moją mamą od około 1.5 roku miała ciągłe problemy z... Krzysztof Wojewski janusz - opinia (1) Świetny skuteczny specjalista, konkretny i życzliwy, wykonuje wszystkie... janusz spotkałam nadzwyczajnego lekarza (1) Zachorowałam na serce, zupełnie przypadkowo trafiłam do dr Anny Frankiewicz.... Alicja Szewczyk taka powinna być polska medycyna (1) Nic dodać, nic ująć do poprzedniej opinii. Potwierdzeniem jest również opinia... SzaBo dobry lekarz (1) miły,kulturalny,profesjonalista,mnie leczy już od 2 lat polecam martin Schudłam nie głodząc się (1) Naprawdę miła i profesjonalna dietetyczka, ukłożyła moją dietę tak, że nie... Mira wysokiej klasy specjalista (1) Polecem wszystkim, wysokiej klasy profesjonalista, przekonajcie się sami.... Ira Super lekarz! (2) Bardzo polecam dr A. Wojtowicza. To doskonały fachowiec, kompetentny,... Krzysztof lekarz z powołania (1) bardzo fachowa Pani dr, polecana nawet przez specjalistów kardiologii w CZMP... julka Echo serca (2) Byłam w gabinecie na badaniu serduch , acho serca. Podejście Pani doktor... Ewa