Kardiolog - pilne

Witam :)

Poszukuję dobrego kardiologa - kardiologa który sprawdzi przyczynę dolegliwości a nie tylko z góry przepisze leki.. Chodzi o młodą osobę.
Dostałem skierowanie pilne.
Mogą być również okolice Pruszcza Gdańskiego - NFZ jak i prywatnie :)

Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kardiolog - pilne

Może polecacie któregoś kardiologa z Przychodni na Karwinach?

Prywatnie i pilnie, to Zdrowy Profil z Gdańska, prof Kozłowski ew inni lekarze tam pracujący, naprawdę pracują tam super lekarze, Od lat leczę się u profesora tyle że na NFZ, a terminy odległe

A jaki jest koszt wizyty.? I czy lekarz wykonuje jakieś badania na miejscu?

Kamil wygooglaj sobie stronę "Zdrowego Profilu" , tam są podane cenniki zarówno konsultacji (chyba 120-290zł, zależy czego dotyczy i u kogo) jak i badań u każdego z ich specjalistów, podane także kto w czym się specjalizuje. Na pewno na miejscu mają echo serca, próby wysiłkowe, holtery ekg i ciśnieniowe, co jeszcze nie wiem, na pewno tego czego nie mogą zrobić, zrobią w szpitalu, bo to lekarze pracujący w szpitalach, zatem wg mnie warto,
http://zdrowyprofil.pl/cennik/

Inne tematy z forum

Nerwica i depresja - jak wyjść z tego stanu ??? (408 odpowiedzi)

Witam, Czy są osoby na forum,które zmagają lub zmagały się z nerwicą i depresją ???? Jak...

ginekolog Konrad Florczak (150 odpowiedzi)

Nigdzie nie mogę znaleźć opinii o ginekologu Konradzie Florczaku, przyjmuje w Evi-med, może ktoś...

rehabilitacja NFZ (20 odpowiedzi)

czy ktoś się orientuje, czy gdziekolwiek w Trójmieście jest szansa na rehabilitację z NFZ ?