Ola Z. - ocena (1) Najlepsze Panie w rejestracji jakie poznałam ;) Pełen profesjonalizm i... Ola Z. Karolina - ocena (1) Bardzo mili i życzliwi lekarze i obsługa. Jednak skarbem tej przychodni są... Karolina jolanta - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa. Wszystko przebiega sprawnie i szybko. Panie w... jolanta
ZenonBujak - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa.Panie miłe i kompetentne,zawsze wszystko sprawnie i... ZenonBujak Aleksandra - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z działania Przychodni. Nigdy nie miałam żadnych... Aleksandra zadowolony - ocena (1) super przychodnia zadowolony ZC - ocena (1) Jestem pod dużym i miłym wrażeniem. Wchodząc do przychodni witały mnie panie... ZC Jola - ocena (1) Wielkie podziękowania dla Pań z recepcji, które bardzo życzliwie odniosły się... Jola Grzegorz - ocena (1) Szybko i rzetelnie, a do tego miła obsługa. Grzegorz Patryk - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony zarówno z wizyty u kardiologa (dr Oberman ) jak i u... Patryk Tomasz - ocena (1) Bardzo sympatyczne i uczynne Panie rejestratorki. Zawsze odbierają telefon i... Tomasz Radosław - ocena (1) Byłem o pani alergolog, pełen profesjonalizm i miła obsługa. Pani doktor od... Radosław Weronika - ocena (1) Byłam na wizycie u laryngologa. Pan bardzo uprzejmy, miły, pełen... Weronika Weronika - ocena (1) Przemiła pani doktor, bardzo profesjonalnie podchodzi do pracy jak i... Weronika Zuzanna - ocena (1) Polecam przychodnie kardiotel z całego serca. Pani dermatolog Joanna... Zuzanna Radek - ocena (1) Dzień dobry. Jestem pacjentem Kardiotelu. Jestem bardzo zadowolony z opieki... Radek Ola 1234 - ocena (1) Bardzo polecam przychodnię ! Fantastyczna i bardzo profesjonalna obsługa w... Ola 1234 Marzena - ocena (1) Szybkie terminy do lekarzy. Przemiłe panie w rejestracji. Serdecznie polecam. Marzena Agnieszka - ocena (1) Najlepsza pani dermatolog, bardzo polecam panią Joannę Kludkowska,... Agnieszka Wojciech - ocena (1) Pani Beata pełna kompetencja Wojciech