Katarzyna S. - ocena (1) Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Kardiotelu w Sopocie przy ul. Jana z Kolna... Katarzyna S. Katarzyna S. - ocena (1) Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Kardiotelu w Sopocie, każda z moich wizyt... Katarzyna S. Marcin - ocena (1) Wizyta u dr Sabiniewicza przebiegła ekstra profesjonalne podejście do dzieci.... Marcin
Marcin - ocena (1) Personel medyczny, lekarze i panie pielęgniarki są bardzo życzliwe, uczynne i... Marcin Piotr - ocena (1) Bardzo miła i pomocna obsługa w recepcji, Pan Doktor Janczurewicz spokojnie i... Piotr Pacjentka - ocena (1) Jestem stałą pacjentką przychodni z powodu odczulania, jestem zadowolona z... Pacjentka Michal - ocena (1) Wielce Szanowna Pani Dr Małgorzata Grzywacz-Płoska, Będąc pod wrażeniem mojej... Michal Ania - ocena (1) Panie z recepcji bardzo miłe i profesjonalne .Lekarze specjaliści służą... Ania Tomek - ocena (1) Profesjonalna obsługa rejestratorek i lekarzy polecam Tomek Kasia - ocena (1) Panie z recepcji profesjonalne zawsze służą pomocą .Lekarze pulmonolodzy i... Kasia AD - ocena (1) Dr Janczurewicz Bardzo profesjonalny i kompetentny lekarz, pomocny i miły.... AD Aleksandra - ocena (1) Przychodnia jest niesamowita a raczej Panie w rejestracji, które gorąco... Aleksandra Karolina - ocena (1) Cudowne panie z rejestracji . Bardzo pomocne i zawsze usmiechniete. Lekarz... Karolina Ola Z. - ocena (1) Najlepsze Panie w rejestracji jakie poznałam ;) Pełen profesjonalizm i... Ola Z. Karolina - ocena (1) Bardzo mili i życzliwi lekarze i obsługa. Jednak skarbem tej przychodni są... Karolina jolanta - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa. Wszystko przebiega sprawnie i szybko. Panie w... jolanta ZenonBujak - ocena (1) Bardzo fachowa obsługa.Panie miłe i kompetentne,zawsze wszystko sprawnie i... ZenonBujak Aleksandra - ocena (1) Jestem bardzo zadowolona z działania Przychodni. Nigdy nie miałam żadnych... Aleksandra zadowolony - ocena (1) super przychodnia zadowolony ZC - ocena (1) Jestem pod dużym i miłym wrażeniem. Wchodząc do przychodni witały mnie panie... ZC