Michał - ocena (1) Super rejestracja i lekarze Michał Adam - ocena (1) Dobrzy lekarze, super profesjonalna rejestracja Adam Jerzy - ocena (1) Jestem pacjentem kardiologicznym od ponad osiemnastu lat, zawsze super miła... Jerzy
Szymon - ocena (1) Wspaniała, uśmiechnięta rejestracja. Duży wybór specjalistów. Szymon JAN - ocena (1) Chciałbym podzielić się pozytywnym doświadczeniem z wizyt w Kardiotelu. Dr.... JAN Ryszard R - ocena (1) Wyjątkowa miła obsługa w recepcji która powoduje że pacjent jest mniej... Ryszard R Justyna - ocena (1) Kardiotel to miejsce, gdzie profesjonalizm spotyka się z serdecznością.... Justyna Artur Rusin - ocena (1) Nie ma w Trójmieście przychodni, w której od wejścia wita pacjenta... Artur Rusin Patrycja - ocena (1) Bardzo profesjonalnie i miło od recepcji po samo badanie. Serdecznie polecam Patrycja Andrzej - ocena (1) Trafiłem do Dr Oberman po leczeniu u innego kardiologa. Zupełnie inne... Andrzej Andrzej K pacjent 47 - ocena (1) Jestem b.zadowolony z wizyt i opieki wWaszych przychodniach. Pełna... Andrzej K pacjent 47 Beata - opinia (1) Wspaniale panie, które rejestrują na ekg wysiłkowe. Zawsze coś doradzą,... Beata A.Z. - opinia (1) Beznadziejna przychodnia, niemiła obsługa, stary zdezelowany sprzęt. A.Z. Gośka - opinia (1) Obsługa pacjenta jest bardzo dokładna, kompetentna, lekarze mają dobry... Gośka Pacjentka - opinia (1) Masakra , godzina spóźnienia a tylko troje umówionych pacjentów Pacjentka M. - opinia (1) Potrzebowałam pilnie zarejestrować tatę do kardiologa. Zadzwoniłam do... M. okulistyka (2) Moja 80 letnia mama na wizycie grudniowej u okulisty dr Judyty Aniśko... anna dr Sawiniewicz super lekarz (1) Kilka dni temu byłam w KARDIOTELU u kardiologa z dzieckiem.Szłam na wizytę z... Joanna Są jeszcze miejsca, gdzie pacjent traktowany jest poważnie (1) Jak dla mnie, opieka medyczna naprawdę na wysokim poziomie: specjaliści godni... Marta Modnicka dobro które dajemy do nas wraca (1) Byłam w dniu 17.01.2017 w przychodni i Panie z rejestracji były mi bardzo... Bożena