pacjent - ocena (1) polecam okulistkę doktor Sarnowską i pozdrawiam Panie z rejestracji pacjent Emilia - ocena (1) Panie w recepcji bardzo miłe a w dodatku sami specjaliści polecam bardzo. Emilia Katarzyna - ocena (1) Profesjonalna obsługa lekarzy dermatologów i alergologów ,panie rejestratorki... Katarzyna
Artur - ocena (1) Profesjonalna obsługa w rejestracji. Bardzo dobrzy lekarze specjaliści.... Artur Aleksandra - ocena (1) Dr Oberman to młody ; wspaniały lekarz z powołaniem . Jestem w ciąży i czuję... Aleksandra Mateusz - ocena (1) Serdecznie polecam, dr Oberman najlepsza na Świecie-serdeczne pozdrowienia... Mateusz J.G. - ocena (1) Jestem pełna uznania dla pań pracujących w recepcji. Panie mają niezwykle... J.G. Katarzyna S. - ocena (1) Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Kardiotelu w Sopocie przy ul. Jana z Kolna... Katarzyna S. Katarzyna S. - ocena (1) Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Kardiotelu w Sopocie, każda z moich wizyt... Katarzyna S. Marcin - ocena (1) Wizyta u dr Sabiniewicza przebiegła ekstra profesjonalne podejście do dzieci.... Marcin Marcin - ocena (1) Personel medyczny, lekarze i panie pielęgniarki są bardzo życzliwe, uczynne i... Marcin Piotr - ocena (1) Bardzo miła i pomocna obsługa w recepcji, Pan Doktor Janczurewicz spokojnie i... Piotr Pacjentka - ocena (1) Jestem stałą pacjentką przychodni z powodu odczulania, jestem zadowolona z... Pacjentka Michal - ocena (1) Wielce Szanowna Pani Dr Małgorzata Grzywacz-Płoska, Będąc pod wrażeniem mojej... Michal Ania - ocena (1) Panie z recepcji bardzo miłe i profesjonalne .Lekarze specjaliści służą... Ania Tomek - ocena (1) Profesjonalna obsługa rejestratorek i lekarzy polecam Tomek Kasia - ocena (1) Panie z recepcji profesjonalne zawsze służą pomocą .Lekarze pulmonolodzy i... Kasia AD - ocena (1) Dr Janczurewicz Bardzo profesjonalny i kompetentny lekarz, pomocny i miły.... AD Aleksandra - ocena (1) Przychodnia jest niesamowita a raczej Panie w rejestracji, które gorąco... Aleksandra Karolina - ocena (1) Cudowne panie z rejestracji . Bardzo pomocne i zawsze usmiechniete. Lekarz... Karolina