Krzysztof M. - ocena (1) Przychodnia jak z bajki. Panie w rejestracji zawsze uśmiechnięte i uprzejme,... Krzysztof M. Artur - ocena (1) bardzo miłe i pomocne Panie z recepcji. Wizyta u Profesora Sabiniewicza pełen... Artur Stanisław - ocena (1) Dr Kludkowska super , przychodnie oceniam na 5+, pozdrawiam Panie rejestratorki Stanisław
Patryk - ocena (1) Do pracy wróciła niezastąpiona dr Kłudkowska; 6 to za niska ocena dla niej.... Patryk Krzysztof - ocena (1) Jestem pacjentem dr Oberman od wielu lat wspaniała i profesjonalna dr !!... Krzysztof dorota - ocena (1) Polecam dr Oberman, bardzo dokładna i rzeczowa pani doktor.Super podejście do... dorota Ania - ocena (1) Podziękowania Paniom z rejestracji za profesjonalną i miłą obsługę za pomoc w... Ania Jolanta Ożechowska - ocena (1) Bardzo polecam Przychodnię a w szczególności dr Janczurewicza, który szybko i... Jolanta Ożechowska Aldona - ocena (1) Polecam bardzo serdecznie Panią dr. Oberman. Odpowiednią osobą w odpowiednim... Aldona pacjent - ocena (1) polecam okulistkę doktor Sarnowską i pozdrawiam Panie z rejestracji pacjent Emilia - ocena (1) Panie w recepcji bardzo miłe a w dodatku sami specjaliści polecam bardzo. Emilia Katarzyna - ocena (1) Profesjonalna obsługa lekarzy dermatologów i alergologów ,panie rejestratorki... Katarzyna Artur - ocena (1) Profesjonalna obsługa w rejestracji. Bardzo dobrzy lekarze specjaliści.... Artur Aleksandra - ocena (1) Dr Oberman to młody ; wspaniały lekarz z powołaniem . Jestem w ciąży i czuję... Aleksandra Mateusz - ocena (1) Serdecznie polecam, dr Oberman najlepsza na Świecie-serdeczne pozdrowienia... Mateusz J.G. - ocena (1) Jestem pełna uznania dla pań pracujących w recepcji. Panie mają niezwykle... J.G. Katarzyna S. - ocena (1) Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Kardiotelu w Sopocie przy ul. Jana z Kolna... Katarzyna S. Katarzyna S. - ocena (1) Od jakiegoś czasu jestem pacjentką Kardiotelu w Sopocie, każda z moich wizyt... Katarzyna S. Marcin - ocena (1) Wizyta u dr Sabiniewicza przebiegła ekstra profesjonalne podejście do dzieci.... Marcin Marcin - ocena (1) Personel medyczny, lekarze i panie pielęgniarki są bardzo życzliwe, uczynne i... Marcin