Czy kas catering jeszcze działa? (2) Witam, jestem zainteresowana sala namiotowe, ale niema prawie żadnych nowych... gość 1 GORĄCO POLECAM !!! (1) Byłam jako gość na weselu przyjaciółki. Bawiłam się świetnie. Sala... Monia:) Studniówka (1) Miałam przyjemność zorganizowania studniówki dla swojej szkoły. Polecam KAS... Patrycja
studniowka (1) bylam na studniowce w kas cateringu i powiem tak: dj świetny, naprawde dzieki... *** Super Sylwester:) (1) Fantastycznie przywitalismy Nowy Rok.Sala piękna,przestronna i bardzo... Ewa & Marek obrona (2) Chciałam zdecydowanie zaprotestować komuś kto wstawił ten negatywny komentaż,... M+M Zaciekawieni... :) (1) Planujemy z narzeczonym pobrać się w przyszłym roku. Szukaliśmy oryginalnej... Wiktoria i Piotr Żenada (2) Sala wygląda elegancko biorąc pod uwagę fakt że to "namiot" . Obiad skromny i... Gość weselny Zadowolona (4) Witam. 5 marca byłam na balu karnawałowym w Suchym Dworze i serdecznie... Dagmara Cóż to było za wesele!!!!! (1) Jako uczestnicy tegoż wesela, chcielibyśmy gorąco polecić firmę Kas Catering... Tomasz Tomanik KM NSZZ "Solidarność" POiW w Gdyni - opinia (1) Komisja Międzyzakładowa NSZZ „Solidarność” POiW w Gdyni składa... KM NSZZ "Solidarność" POiW w Gdy POLECAM GORĄCO:) (1) zamówiliśmy chrzciny na 30 osób.Wszystko było naprawde świetnie... Dagmara i Tomek BARDZO POLECAM (1) Przyjęcie udane i co najważniejsze moi goście zadowoleni. Jedzenie pyszne,... Nika POLECAM SERDECZNIE (1) Impreza udała sie na 200%.Jedzonko pyszne obsługa przesympatyczna.Wszystko... Basia Komunia (1) Jednym słowem wielka porażka!wystrój po najniższej lini oporu(ze zdjęciami w... Renata