Ilona - ocena (1) Moje wrażenia związane z tą uczelnią są bardzo dobre! Swietny poziom kształcenia Ilona Barbara - ocena (1) Jesli o mnie chodzi, to jestem bardzo zadowolona, spory wybór kierunków :) Barbara Katarzyna - ocena (1) Moim zdaniem szkoła naprawdę super! Swietne podejscie wykladowców Katarzyna
Aleksandra - ocena (1) Jak dla mnie super!! bardzo przyjazne nastawienie do studentów Aleksandra Aniela - opinia (1) Jestem studentka socjologii- specjalizacja marketing, reklama i nowe media.... Aniela Ewelina - opinia (1) Szczerze polecam uczelnię. Ja studiuję pielęgniarstwo. Wybrałam się tutaj ze... Ewelina Magda - opinia (1) Studiuje pielęgniarstwo, polecam bardzo. Dużo specjalistów naprawdę mamy... Magda Dobra Uczelnia ! (1) Polecam KPSW. Życzliwa atmosfera nacechowana wzajemnym szacunkiem i zaufaniem. Irek Uwaga (2) Uwaga potencjalni studenci tam panuje zasada płać i nic w zamian nie wymagaj.... Były student Bardzo, bardzo udany wybór ! (1) Wszystkim polecam KPSW. Po ukończeniu tej uczelni bez problemu kontynuowałam... Kasia Szkoła Wyższa (1) Studiowałam na tej uczelni i czas tam spędzony miał ogromne, pozytywne... Elenka Zdecydowanie polecam!!! :) (4) Właśnie jestem na trzecim roku socjologii w KPSW (w zasadzie to już kończę) i... Aguś prosze tylko nie ona (2) same swiete krowy ,zero zangazowania w ekologie , tylko kasa , odradzam , ilon Naprawdę warto (1) Jezeli ktoś wybiera sie an uczelnie tylko po to by dostac dplom, bo to... Michal Pomajda jestem zainteresowana (1) jestem zainteresowana dzienną socjologią, nie wiecie czy rekrutacja sie juz... kasia ooliwka - opinia (1) Założyciele przede wszystkim stawiali na wysoki poziom nauczania, co im... ooliwka Ochrona Środowiska (1) Polecam studiowanie Ochrony Środowiska w KPSW.Od początku byłem mile... boczek