Kaszuby pod namiotem z małymi dziećmi

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko bez ogłoszeń
macie jakieś sprawdzone, fajne miejsca? najlepiej blisko czystego jeziorka, niekoniecznie na campingu, bo my z tych gitarowo-ogniskowych :), by było spokojnie, miło i pięknie. Całe Kaszuby fajne, ale jak przychodzi do konkretów, to trudno o rozeznanie, szczególnie pod namiotem...
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kaszuby pod namiotem z małymi dziećmi

pole na ółwyspie lipa, mają jezioro i miejsce na ognisko
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 2

też polecam Półwysep Lipa- ośrodek duży, czysty. Plac zabaw , w tygodniu zajęcia dla dzieci. Można wykupić posiłki- pyszne i bardzo urozmaicone. Jest przystań jachtowa, do wypożyczenia łodzie, kajaki, rowery. A w barze, pyszne drinki :-))) W tamtym roku byłam tam z rodzinką na wakacjach-ale w domkach.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

A masz już jakąś fajną ekipę na ten wypad pod namiot?bo jeśli nie to chętnie dołączę z moją rodzinką :) Moi znajomi nie dają się niestety namówić pod namiot, a ja też należę do gitarowo-ogniskowych osób. Pozdrawiam :)

ekipę mam, ale chętnie ją poszerzymy :), tylko jak już będzie bliżej i termin ustalimy, to się odezwę.

Ok super! w takim razie bardzo proszę o odzew na maila anow22@wp.pl Pozdrawiam i do usłyszenia:)

polecam camping w Przywidzu, niedaleko Gdańska, dużo osób przyjezdza tam z dziećmi. Bylismy w zeszłym roku i w tym też sie wybieramy. pozdr

aaa,zaznaczam jeszcze raz, najbardziej zależy mi na jakimś mało zaludnionym mscu, niekoniecznie zorganizowanym campingu z prysznicem i stołówką...

polecam jezioro Wyspowo.
tam nie ma żadnych opłat... :)
miejsca sporo nad czystym jeziorkiem. Spokojna okolica
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

jak malo zaludniona to jest tez fajnie nad jeziorem mausz osrodek dal sol na polu namiotowym malo namiotow bo malo kto wie ze tam jest pole namiotowe ,lazienki i prysznice w budynku recepcji ,domki sa oddalone, jeziorko blisko ,bylam juz tam dwa razy tego lata ,dzieci zadowolone,kranik z woda blisko ,mozna tez pociagnac kabel z pradem

byłam tam dwa tyodnie temu z trojeczka dzieci super bylo bar fajny rozne imprezy rowniez dla dzieci ,jeziorko czyste, plac zabaw,polecam

Inne tematy z forum

chce mi się wyć....matka szuka pracy...taaaa (64 odpowiedzi)

muszę się wygadać...może to poniekąd jakaś moja terapia ... mam dwoje dzieci...mlodsze dwa...

perfumy.....gdzie kupujecie? (37 odpowiedzi)

dziewczyny ,gdzie kupujecie perfumy? Sephora,Douglas odpadaja ,bo ceny kosmiczne, moze w...

Pediatra przychodnia morena (8 odpowiedzi)

Możecie polecić jakiegoś pediatre z przychodni Morena? Długo się czeka na wizytę w gabinecie...