były uczeń KSP - opinia (3) Jestem byłym uczniem KSP i mogę szczerze powiedzieć, że ta szkoła to totalne... były uczeń KSP Rodzic - opinia (1) Mamy dzieci w tej szkole od wielu lat. Szkoła ta jest dobrym miejscem,... Rodzic X. - opinia (1) Nie polecam. W niektórych klasach dzieci są prowadzone bez wsparcia... X.
szkola niewarta zachodu... (1) Niestety szkola mnie rozczarowala.Program w klasie zero to przede wszystkim... anna Przereklamowana szkoła (1) z uzzyskanych opinii:słaby poziom nauki,bardzo dużo modlitwy i pieśni... Rita takie powinny być wszystkie szkoły (3) chodzą do niej moje dzieci. Jestem bardzo zadowolona pod każdym względem.... koń Świetna szkoła (1) Doskonała atmosfera, wysoki poziom, nauczyciele, z którymi łatwo można się... michal6a witam, a jakie sa kryteria przyjęcia i opłaty (1) witam, chciałabym aby moje dzieci chodziły do tej szkoły, jakie warunki musi... iwona ok (1) fajna szkoła bo do niej chodze ale gupie mundurki nat OK (1) Szkoła bardzo dobra, sam do niej chodzę! $t4$ świetna szkoła! (1) Ta szkoła mam na prawdę wiele plusów. Głównym z nich jest kadra. Przyjazna i... Wiesława