Danuta - opinia (5) Po przeczytaniu artykułu w prasie wybrałam się wczoraj z mężem skosztować eko... Danuta Bożena - opinia (1) Dawno nie poczułam się tak błogo po spożyciu pysznego posiłku i odpoczynku w... Bożena Lokal miły dla oka i ucha (1) Piękny wystrój i miła muzyka w tle, jednocześnie nie przeszkadzająca w... Dagmara
muzyka (1) nazwa oraz wystroj lokalu daja nadzieje, jednak w srodku nasze uszy zaczyna... patryk z smakiem i klimatem do tego ciekawie (1) Polecam jako miejsce spotkań nie tylko towarzyskich, ale też jako miejsce... Kanapowa Dama Co to za cena? (1) Herbata kosztuje 10 złotych!!!! Andrew Najlepsza kawa w Gdyni!Fajni Ludzie! (1) Najlepsze kawy jakie dotąd kosztowałam! Polecam bitą śmietanę z truskawkami.... Monika Kawiarnia tak, koncert nie (1) Witam, Jako kawiarnia to miejsce jest całkiem sympatyczne. Niestety jak... Fan zespołu Fajne!!! (1) Szłam sobie, szłam i przypadkiem zauważyłam :D Bardzo ciekawe wnętrze i super... Aleksandra U Muzyk'uff (1) BYłem na otwarciu, więć nie umiem się wypowiedzieć nt. menu i cen, gdyż... Stabi