M - ocena (2) Organizacja urodzin w Baw się dobrze była strzałem w dziesiątkę! Dzieci... M RaV - ocena (2) Pierwsze urodzinki - pierwsza klasa:) Bardzo polecam, dzieci szczęśliwe,... RaV Monika - Jasień - ocena (2) Jak widzę w opiniach same 6 to zły znak ... Sztuczne opinie wygenerowane... Monika - Jasień
Zuza - ocena (1) Klimatycznie swobodnie Zuza Anna Zalewska - ocena (1) Torty bezowe bezkonkurencyjne,kawa zbyt kwaśna więc nie zamawiam już,źle... Anna Zalewska Anna - opinia (2) Jakościowo słodkości oraz kawy bardzo dobre, ceny trochę wysokie. Anna M&M - ocena (1) Miejsce z duszą, świetna lokalizacja i przemiła obsługa! Lokal godny... M&M Inci - ocena (1) Pyszne lody, kawa, herbatka i wspaniałe ,,czarne,, ciasteczko! Przemiła... Inci mel - ocena (1) bardzo przyjemna miejscówka. dobry widok, pyszna kawka, a do tego... mel . - ocena (1) pyszne latte polecam . SC - ocena (1) Bardzo dobre śniadania, jeszcze lepsza kawa. Desery to po prostu poezja.... SC Marta Menczykowska-Meyer - ocena (1) Roczek syna. Mali goście mieli gdzie się bawić, a dorośli zjeść dobry... Marta Menczykowska-Meyer Marcel - ocena (1) Zorganizowałam urodzinki dla mojego dziecka w bawialni "Baw się dobrze" i... Marcel Maria - ocena (1) Raczej nie wchodze i nie oceniam lokali, ale Baw sie dobrze jest tego warte.... Maria Szymon - ocena (1) Polecam urodzinki w Baw sie dobrze, wszystko bezproblemowo, fajna atmosfera,... Szymon Edyta - ocena (1) Organizowałam ostatnio urodziny dla córeczki, impreza udana, piękny tort i... Edyta Ksenia - ocena (1) Bardzo sprawna organizacja, świetny kontakt i miła atmosfera. Dzieci były... Ksenia Karol - ocena (1) Świetna obsługa i podejście do klienta :-) bardzo polecam. Karol Emilia - ocena (1) Polecam to miejsce na organizację urodzin! Piękna, stonowana przestrzeń i... Emilia Marlena - ocena (1) Ani to dobra kawiarnia, ani restauracja. Słabiutko Marlena