Ania - opinia (1) Miejsce pełne ciepła. Czuć atmosferę rodzinną. Miejsce ma bardzo dobrą kawę i... Ania Erazm - opinia (1) Wysoki poziom obsługi i bardzo dobry asortyment Erazm K - opinia (1) Lokal super, fajna miejscowa, mega klimatyczna, ale....brak zimnych napoi ,... K
Sylwia - opinia (1) Pyszne śniadanie, przemiła obsługa i wybitna kawa! Sylwia Wojciech - opinia (1) Jestem bardzo pozytywnie zaskoczony wiedzą Pani obsługującej klientów. Kawa... Wojciech Adamo - opinia (1) Bardzo klimatyczne miejsce, z pyszną kawą, wybitnymi ciastami i różnorodnymi... Adamo Jagoda - opinia (1) Bardzo przyjemnie spędzony czas przy pysznej kawce zarówno gorącej jak i... Jagoda Grażyna - opinia (1) pyszne desery lodowe oraz przemiła obsługująca nas pani zosia Grażyna Anna Dyb - opinia (1) Śniadania rewelacja , pani na słodko-Madame rewelacja , kawa pyszna. Polecam... Anna Dyb Kai - opinia (1) klasyczny ulubiony pub. Może być też ze mną w Berlinie... Kai ja - opinia (1) Pyszne ciasta, domowe wypieki a lody bardzo pyszne i różnorodne smaki. ja Ania - opinia (1) Super lokal ,wspaniali gościnni właściciele ,mega atmosfera,pyszne jedzenie... Ania sąsiad - opinia (1) Ceny jak w pizzerii, która tu była wcześniej. Tylko bez pizzy. sąsiad Malinowa chmurka - opinia (1) Uwielbiam kamienicę. Wpadam tu kilka razy w roku od.. lat! Pamiętam trzy... Malinowa chmurka Zgredek - opinia (1) Pozdrawiam serdecznie zapraszam ;) Zgredek Aga - opinia (1) Przepyszne drożdżówki z truskawkami i wyborna kawa! Sympatyczny klimat!... Aga Marek, Ewa, Oskar i Marta - opinia (1) Kawa i sernik wyśmienite! Nareszcie mogę napić się porządnej kawy ( flat... Marek, Ewa, Oskar i Marta ela320 - opinia (1) serdecznie polecam, wszystko na poziomie ela320 Anna - opinia (1) Skusiliśmy się na przyjazd, ale to był błąd. Obsługa z fochem do klienta,... Anna Marcin - opinia (1) Super smaczne lody Polecam jako miejsce, nie tylko dla dzieci, ale również... Marcin