Maria Litwiniak - opinia (1) Przykro mi bardzo i wstyd wielki- od lat wielokrotnie zachodziłam do tej... Maria Litwiniak Ada - opinia (1) Wspaniałe urodzinki z Elza, było cudownie być gościem. Polecamy. Pyszne... Ada Patrycja - opinia (1) Super miejsce z przemiłymi ludźmi. Same pyszności i świetna zabawa :) Patrycja
Kulka - opinia (1) Wspaniałe miejsce dla mam z dziećmi ! :) Kulka Paulina KropKa - opinia (2) Jest to najlepsza kawiarnia dla Mam i dzieci, w której byłam. Kameralna,... Paulina KropKa Leszek - opinia (2) Miła atmosfera . A obsługa po prostu przemiła . Opinie są prawdziwe i warto... Leszek Diana - opinia (2) Polecam serdecznie! Pełen profesjonalizm, podejście do dzieci i cudowna... Diana Ja - opinia (2) Fajne miejsce ja dobra kawę i ciacho Ja Sylwia - opinia (2) Świetne miejsce na mapie Trójmiasta! Sylwia Emilia - opinia (2) Serdecznie polecam Grymaski Mila obsługa, Przepyszne kawy i herbaty... Emilia Sąsiad - opinia (2) Fajne, nowe miejsce na mapie Gdańska do spędzenia wolnego czasu. Sąsiad Leszek - opinia (1) Miła I rodzinna atmosfera. Przepyszna kawa Leszek Dominika - opinia (2) Cudowne miejsce, cudowna Właścicielka, pyszna kawa, dużo ciekawych zajęć,... Dominika Renata - opinia (1) Lokal w Auchan odwiedziłam 10.12.2022. ok. godz. 12-tej. Zamówiłam dwie małe... Renata Ania - opinia (1) Pyszne cannolo, smaczna kawa i przemiła obsługa. Wystrój oryginalny, włoska... Ania Marta.N - opinia (1) Kawa bardzo dobra. Dyniowe latte wymiata. Ciacha w większości wegańskie, są... Marta.N Seba - opinia (1) Wspaniałe miejsce na mapie Trójmiasta - Polecam! Seba Katarzyna - opinia (1) Super wrażenia, bardzo mi sie podobało:)) Katarzyna Aleks - opinia (1) Wyśmienite ciastka. Połączenia smaków bardzo interesujące. Naprawdę warto... Aleks Ewa - opinia (1) Ślicznie, miło i pysznie. Desery wyglądają jak dzieła sztuki. Ewa