Monika - opinia (1) Przygodę z treningiem personalnym rozpoczęłam z Olgą. Wspiera mnie w... Monika Dorota - opinia (1) Jak ten czas biegnie. Zaczęłam chyba zimą treningi z Olgą a tu już mamy... Dorota Aga - opinia (1) W tym miejscu najpiękniejsza jest atmosfera. Dostaję wiele wsparcia, mądrości... Aga
Domi - opinia (1) Trenuję z Olą Bogdańską i jestem zachwycona! Zaczęłam od zajęć streachingu,... Domi Domi - opinia (1) Trenuję z Olą Bogdańską i jestem zachwycona! Zaczęłam od zajęć streachingu,... Domi Ewa - opinia (1) Z Olą Bogdańską z Każdej Zmiany trenuję trzeci miesiąc i zdecydowanie polecam... Ewa Eda - opinia (1) Wszystko, co jest napisane w opisie jest prawdą. Przyszłam tutaj z... Eda Basia - opinia (1) Jestem bardzo zadowolona z efektów naszej współpracy. Nie mogłam trafić... Basia Goga - opinia (1) Trening prowadzony bardzo profesjonalnie i z uśmiechem. Polecam. Goga Aleksandra B. - opinia (1) Z kazda zmiana mialam przyjemnosc wspolpracowac w czasach, kiedy jeszcze... Aleksandra B. Agnieszka - opinia (2) Bardzo polecam to studio! Mega kompleksowa usługa. Podejście holistyczne i po... Agnieszka D - opinia (1) Mega profesjonalistka, z ogromem wiedzy. Fantastyczne podejście, na... D A - opinia (1) Bardzo polecam usługi Nikoli! Jestem zachwycona A Agnieszka - opinia (1) Najlepszy trener z jakim przyszło mi pracować. Polecam z całego serducha. Agnieszka Nat - opinia (1) Świetne miejsce z indywidualnym podejściem do potrzeb kobiet. Nat Kasia.S - opinia (1) Indywidualne podejście do każdej osoby. Pełne prowadzenie w dziedzinie... Kasia.S Milka - opinia (2) Do studia trafiłam z polecenia i nie zawiodłam się. Nikola to... Milka Kasia - opinia (1) Świetne, holistyczne podejście do tematu zdrowego trybu życia zycia,... Kasia basia - opinia (1) Nikola jest niesamowitą kobietą, której udało się stworzyć jedyne w swoim... basia basia - opinia (1) miejsce jedyne w swoim rodzaju, wyjątkowe podejście, piękni ludzie i... basia