Agata - opinia (2) Szczerze polecam wszystkim! Korzystałam z usług trenerów w Trójmieście i... Agata Gienia Cień - opinia (2) Każda zmiana zaczyna się od głowymiejsce idealne dla każdej kobiety , idealne... Gienia Cień Ania - opinia (2) Od wielu lat ćwiczę na siłowni, lecz dopiero Każda zmiana zwróciła mi uwagę... Ania
Ola - opinia (2) Zaangażowanie, profesjonalizm, indywidualne podejście, niecodzienna... Ola Magda - opinia (2) Super dziewczyny i przepiękne studio! Nikola i Olga robią świetną robotę,... Magda Marta - opinia (2) W Studio trenuję z Olgą ponad dwa miesiące. Przez ten czas moje ciało... Marta Monika - opinia (2) Nigdy nie byłam fanką sportu, w czasach szkolnych w-f był dla mnie katorgą.... Monika Monika Brzezicka - opinia (2) Rolą trenera personalnego jest dobór indywidualnego zestawu ćwiczeń oraz... Monika Brzezicka Monika - opinia (1) Ogromna motywacja i zrozumienie . Nie ma lepszego trenera personalnego dla... Monika Agnieszka Krynia - opinia (2) Nikola jest wspanialym trenerem personalnym kobiet, kazde wspolne spotkanie... Agnieszka Krynia Agnieszka - opinia (2) Z Każdą Zmianą współpracuję od ponad 2 lat, głównie z Nikolą. Mogę Ją z... Agnieszka Aga - opinia (2) Wspaniałe miejsce do zadbania o swoje zdrowie fizyczne i psychiczne.... Aga Aga - opinia (1) Wspaniałe miejsce do zadbania o swoje zdrowie fizyczne i psychiczne.... Aga Ania H. - opinia (2) Uważam,że lepiej nie mogłam trafić.Po miesiącu widać efekty przy ćwiczeniach... Ania H. Monika - opinia (2) Najlepsze miejsce dla kobiet w Gdańsku! Pracuję z dziewczynami od kilku... Monika Magdalena - opinia (2) Z dziewczynami jestem od niedawna, ale jestem nimi zachwycona. Stworzyły... Magdalena Monia - opinia (2) Najlepsze miejsce dla każdej kobiety !️ Kompleksowa pomoc dietetyczna,... Monia Natalia - opinia (2) Współpraca z Olgą to przyjemność, wprowadza luźną atmosferę co ogromnie... Natalia Agnieszka Kubiak - opinia (1) Z Nikolą pracuje już drugi rok i jest to najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć... Agnieszka Kubiak Brzozowska - opinia (1) Dziękuję za zamianę! Przede wszystkim w głowie. Nikola to profesjonalistka z... Brzozowska