Obsługa (pani obsługująca) NIE miła !!! ŁAMIĄ ZASADY BHP !!! (3) Wyjątkowo bezczelna obsługa, Pani pospiesza klienta podczas składania... Krzysiek CORAZ GORZEJ!!! (1) bardzo mi przykro, ale kolejny raz otrzymalem niepelne zamowienie :( w... pożeracz kebabów Zdecydowanie! (1) Ludziom się nie podoba bo niechlujny, to niech idą jeść do (...) ze słodką... tak
Elaviv coraz gorszy! (3) Kiedyś lubiłam jeść tam kebaby, były naprawdę dobre, pełne mięsa i dodatków.... Karola Polecam (1) Porcje duże, smaczne. Obsluga mila i sprawna Bart Mniam mniam (1) Mam blisko tego kebaba i bardzo często bywam. Najlepszy jest szef, który jest... :D Kebab? śmiechu warte (2) To takie dziwne, że praktycznie każdy może sobie otworzyć kebaba i go... Bartek Polecam (2) Durum pierwsza klasa,mięsa tyle , że spokojnie najadam się małym. Obsługa... Łukasz Koszmarna obsługa... (2) Mało miesa a to chyba podstawa w kebabie.Wiele do zyczenia jesli chodzi o... Ernesto Super !!! (2) Jedzenie super , obsluga spoko . POLECAM. piotrek Absolutnie omijać szerokim łukiem (2) Rozwalające sie tortile, przygotowywane w mało estetyczny sposób na oczach... Piotr