Kebab Sopocki

Kebaby

Sopot, Bohaterów Monte Cassino 56A

Dorota - ocena (1) Jestem sopocianka , od lat Sopocki kebab to miejsce kultowe , które odwiedzam... Dorota Jarek - ocena (1) Bylem dzisiaj.obsluga miła.haszu Ok tak jak zawsze.ale kubba slabo nie zmowie... Jarek Zofia - opinia (1) Kiedyś był to pyszny kebab. Aktualnie jedzenie bez smaku, obsługa niemiła... Zofia
Kultowe miejsce (1) Od lat 80-tych chodzę co jakiś czas. Zmiana miejsca trochę go... Solo Beznadzieja (1) Kebab sopocki istnieje odlat 70tych dzisiaj w walentynki byłem tam kolejny... Arek Kebabownia dla nieświadomych turystów (3) Kebabownia dla nieświadomych turystów. Miałem okazję jadać sopocki kebab już... Tomstar jak się wychowało na doner kebabie ... (3) ...to się nie ma czego szukać w tym kebabie tak najprostszy kiszony ogórek... rene nie jadalne (1) miałem okazje jeść w starym prawdziwym sopockim kebabie , to co teraz tu... Sopocianin nie smaczne (1) Nawet w keczupie pływają przezroczyste grudki żelatyny (nie jadalne, kwaśne),... MM Polecam! (1) Super, szybko, tanio i smacznie ! Polecam wszystkim! Seba Lukasz - opinia (2) Na początek obsługa która robi łaskę, ze w ogóle obsługuje. Szczególnie w... Lukasz ochyda! (1) Najbardziej obrzydliwy fast food jaki jadłem w życiu!! Dostałem zimny... kacper Kebab (1) Kebab ma sorowke w postaci ogorkow kiszonych i cebuli czyli to co najtansze.... Pawel