Kiedy można zajść w ciążę po wyjęciu wkładki miedzianej

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Witam mam 2 lata założoną wkładkę miedzianą ,chciałbym ją wyciągnąć. Ile musze odczekać po wyciągnięciu wkładki żeby zajść w ciążę i urodzić zdrowe dziecko ?.Pozdrawiam
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 3

Sądzisz, że forum przegląda lekarz ginekolog, który odpowie na Twoje pytanie? ;)
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 1

mi lekarz powiedział że z zajściem to najszybciej we wtorek, a z urodzeniem to wtorek ale za 9 miesięcy, a to dobry lekarz był
popieram tę opinię 3 nie zgadzam się z tą opinią 2

Moja ginekolog powiedZiała ze po trzech miesiącach można się starać bo jest ryzyko poronienia.ja zaszlam po 2.5miesiaca😜
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Znam taką jedną mi bliską, która zaszła w ciążę jeszcze z wkładką miedzianą hehe. Więc czekać nie trzeba ;p (żarcik)

A poważnie - będziesz u lekarza na zdjęciu wkładki to wypytaj o wszystko co chcesz wiedzieć to będziesz miała rzetelne i prawdziwe info.
popieram tę opinię 2 nie zgadzam się z tą opinią 2

Inne tematy z forum

czym myjecie drzwi kabiny prysznicowej? (49 odpowiedzi)

Dziewczyny, poradzcie, ja zwariuję. Strasznie duzo czasu schodzi mi na mycie drzwi kabiny...

Jaki wozek wybrac? (81 odpowiedzi)

Dziewczyny jaki wozek wybrac? 2w1, 3w1? Jakiej firmy polecacie? Rodze w wrzesniu :)

Przedszkole 49 Miś, ul. Śląska - proszę o opinie. (28 odpowiedzi)

Drogie mamy, napiszcie proszę jakie są Wasze doświadczenia z tym przedszkolem. Będę bardzo...