Kiedy zrobić test ciążowy

Temat dostępny też na forum: Rodzina i dziecko
Od dwóch miesiecy staramy się codziennie o dzidziusia,ale drugi raz z kolei dostałam miesiączkę . Może któraś z Was miała taki przypadek. Kiedy zrobić test ciążowy?
popieram tę opinię 0 nie zgadzam się z tą opinią 0

Re: Kiedy zrobić test ciążowy

Gdy miesiączka będzie się spóźniać. Dwa miesiące to bardzo krótki czas starań, a skoro jest okres to raczej w ciąży nie jesteś. Gdzieś kiedyś czytałam że zaleca się współżycie co drugi dzień w przypadku starań ale nie wiem ile w tym prawdy...
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

2 msce to malutko. spokojnie. Cieszcie się sobą, kiedy macie ochotę. Chyba, że codziennie to luz :) Test rób w dniu spodziewanej miesiączki. Przy staraniach możesz wspomóc się wiesiołkiem :) testami owulacyjnymi. A przede wszystkim, no stress. Powodzenia :)
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 0

Nam lekarz zalecił wstrzymanie się od seksu 3 dni przed owulacją i przejście do dzieła na dzien przed. Może to pomoże ;) U nas 2x100% sprawdzalności.
popieram tę opinię 1 nie zgadzam się z tą opinią 1

Inne tematy z forum

rozedma płuc, i co dalej? (5 odpowiedzi)

Dziewczyny,moja najlepsza przyjaciółka zadzwoniła dzisiaj do mnie z informacją,że zdiagnozowano u...

Gdzie najlepiej kupić dziecku okulary? (11 odpowiedzi)

Wiem, ze było już trochę wątków na tt., ale za wiele nie wyczytałam...Muszę zrobić okulary dla...

pilnie prawnik (24 odpowiedzi)

Witam...mam pytanie czy wiecie może gdzie jest dobry prawnik w Gdńsku od spraw rodzinnych(a...