Kamila - opinia (1) Obsługa miła, repertuar aktualizowany, bardzo wygodne fotele. Zdecydowanie... Kamila Kamila - opinia (1) Na ostatnią chwilę odwołują seanse. Więcej nie wrócę do tego kina. Polecam... Kamila Tomek - opinia (1) Żadnych ulg rodzinnych jak i dla dzieci w wieku szkolnych. Żadnych ulg! Tomek
Tomek - opinia (1) Najlepsze kino w Trójmieście, super obsługa, jakość produktów barowych na... Tomek Scarlett - opinia (1) Czy wyście powariowali? Poziom nagłośnienia był nie do zniesienia. Fotele aż... Scarlett Mateusz - opinia (1) Nie ma biletów ulgowych. Przyznałem się że moja córka ma 4,5 roku. Więc ulgi... Mateusz Adam - opinia (1) Helios to wg mojej opinii jedna z gorszych sieci Adam Mauser - opinia (1) Kino kameralne - jest urokliwe, małe , przytulne i z klimatem, niestety jest... Mauser Romuald - opinia (1) nareszcie znalazłem kino do ktorego moge chodzic bez obaw ze bedzie tam... Romuald Tom - opinia (1) Kino jest bardzo fajne, jeżeli chodzi o obiekt, ma też dobrą ofertę filmów i... Tom Mika - opinia (1) Świetne kino. Super repertuar i nie ma reklam. Fotele bardzo wygodne, duża... Mika Kacper - opinia (1) To moje ulubione kino. Wygodne fotele, dobre ceny Kacper Karola - opinia (1) Nie polecam seansów sportowych. Brak szacunku do widza, który kupuje bilet.... Karola 123 - opinia (1) Kino dla koneserów. Każdy kto lubi dobre kino bez zapachu popcornu powinien... 123 Wkurzony - opinia (1) Brak darmowego parkingu dla klientów kina. Po seansie okazało się, że za 3h... Wkurzony Monika - opinia (1) Sala Dream - rewelacja! W sumie wygodniej niż na kanapie w domu Monika Najmilsze kino w Trójmieście (2) Brak popcornu, nachosów i innych nieprzyjemnych zapachów, a także dźwięków... Tamara Kamila - opinia (1) Właśnie wróciliśmy z seansu. Na sali paskudnie zimno!Czy są jakieś przerwy w... Kamila Poc - opinia (1) Ogólnie kino, jako obiekt bardzo dobrze zlokalizowane (skm, autobus). Same... Poc Małgorzata - opinia (1) Niemila Pani wpuszczajaca na seans na godz 21 dnia 6 02 2020 wrecz nawet hamska Małgorzata