Monika - ocena (1) Pierwszy raz zmarzłam w kinie, było po prostu zimno - 17 grudnia, do tego... Monika P - ocena (1) top of top - znakomity projekt, oby jak najdłużej trwał : b.dobry... P Patrycja - opinia (1) Popcorn jest strasznie przesolonych . Zróbcie cos z tym , nie da się go jeść... Patrycja
Niezadowolony gość - opinia (1) Spalony popcorn - nie dało sie zjeść, nie było opcji wymiany Niezadowolony gość Marta - opinia (1) Wspaniałe miejsce, prowadzone przez osoby z pasją i wiedzą. Przybywa nas od... Marta L. - opinia (1) Cudowne kino. Repertuar, którego nie znajdziemy w sieciówkach L. L. - opinia (1) Brudne fotele w sali dream. Rozsypany popcorn i tłuste plamy. L. Angelika - opinia (1) Najwygodniejsze fotele, brak tłumów - najlepsze kino. Angelika Kamila - opinia (1) Obsługa miła, repertuar aktualizowany, bardzo wygodne fotele. Zdecydowanie... Kamila Kamila - opinia (1) Na ostatnią chwilę odwołują seanse. Więcej nie wrócę do tego kina. Polecam... Kamila Tomek - opinia (1) Żadnych ulg rodzinnych jak i dla dzieci w wieku szkolnych. Żadnych ulg! Tomek Tomek - opinia (1) Najlepsze kino w Trójmieście, super obsługa, jakość produktów barowych na... Tomek Scarlett - opinia (1) Czy wyście powariowali? Poziom nagłośnienia był nie do zniesienia. Fotele aż... Scarlett Mateusz - opinia (1) Nie ma biletów ulgowych. Przyznałem się że moja córka ma 4,5 roku. Więc ulgi... Mateusz Adam - opinia (1) Helios to wg mojej opinii jedna z gorszych sieci Adam Mauser - opinia (1) Kino kameralne - jest urokliwe, małe , przytulne i z klimatem, niestety jest... Mauser Romuald - opinia (1) nareszcie znalazłem kino do ktorego moge chodzic bez obaw ze bedzie tam... Romuald Tom - opinia (1) Kino jest bardzo fajne, jeżeli chodzi o obiekt, ma też dobrą ofertę filmów i... Tom Mika - opinia (1) Świetne kino. Super repertuar i nie ma reklam. Fotele bardzo wygodne, duża... Mika Kacper - opinia (1) To moje ulubione kino. Wygodne fotele, dobre ceny Kacper