Marysia - opinia (1) W kinie nie ma informacji o zniżkach dla klientów. Dopiero po zapytaniu... Marysia Lena - opinia (1) Nie rozumiem dlaczego na film Jak zostałem gangsterem zostali wpuszczeni... Lena Rozczarowany widz - opinia (1) Dzisiaj byłam w kinie na filmie Solid Gold. Godziny seansów nietrafione... Rozczarowany widz
Mama corki - opinia (1) Mega długie kolejki po zestawy, 40 minut w kolejce z dziećmi to lekka... Mama corki Masakra - opinia (1) Stoisz w kolejkach kilometrowych żeby kupić bilety w kolejce po popcorn... Masakra Dip - opinia (1) Najdroższe kino w Trójmieście. Dopóki się to nie zmieni moja noga tam nie... Dip Prawdziwe kino kameralne (1) Kino z duszą :) Przytulnie i z klimatem prawdziwego kina. No i nie ma... Piotr Klientela (1) Witam, jestem regularnym klientem kina Helios w galerii Forum. Zgadzam się z... Kazimierz Multikino - chyba jakiś żart :( (1) Ostatni raz byłem w Multikinie. Już w weekend na "Jokerze" słyszałem, że... s tylko jedno ale.. (1) miłe kino z poprawną obsługa lecz smród w toaletach nie do wytrzymania od... hana odkrycie (1) Byłam w tym kinie wczoraj i jestem zachwycona, nazwa oddaje atmosferę jaka... Marzena Zawiodłem się i już tam nie pójdę. (2) Bywałem wcześniej i nie było najgorzej . Jednak wczoraj okazało się ,że... Jerzy Ok. (1) Filmy są. Czasem nie ma premier filmów, które grane są w innych kinach. Nie... a Ceny mega wysokie (2) Jestem tu ostatni raz, w Gdańskim Multikinie zapłaciłam za bilet 14,90 w... Angi Maciek - opinia (1) To co dla mnie najważniejsze to czyste kino i tu tak jest Maciek Trzeba być niezorientowanym, żeby się wybrać do tego kina, (2) tudzież zdesperowanym... Zachęcam do sprawdzania cen. W Heliosie cena biletu... Aleksandra superkino (1) Bardzo ladne kino w dogodnym polozeniu dla ieszkancow gdanska-poludnie. kinomanka Ostatni raz w Helios Gdynia (1) Jestem zawiedziony..... Maraton filmów chyba z nazwy.... Nudy.. Nudy i... Marcel "Całe szczęście" że chociaż film ok... (1) "Skandal! I do tego wstyd! Polskie kino tak dramatycznie łamie zasadę... CC Nie dla dzieci z alergiami (1) Wybraliśmy się do kina z własnym popcornem dla córki która jest chora na... Weronika