Karola - opinia (1) Nie polecam seansów sportowych. Brak szacunku do widza, który kupuje bilet.... Karola 123 - opinia (1) Kino dla koneserów. Każdy kto lubi dobre kino bez zapachu popcornu powinien... 123 Wkurzony - opinia (1) Brak darmowego parkingu dla klientów kina. Po seansie okazało się, że za 3h... Wkurzony
Monika - opinia (1) Sala Dream - rewelacja! W sumie wygodniej niż na kanapie w domu Monika Najmilsze kino w Trójmieście (2) Brak popcornu, nachosów i innych nieprzyjemnych zapachów, a także dźwięków... Tamara Kamila - opinia (1) Właśnie wróciliśmy z seansu. Na sali paskudnie zimno!Czy są jakieś przerwy w... Kamila Poc - opinia (1) Ogólnie kino, jako obiekt bardzo dobrze zlokalizowane (skm, autobus). Same... Poc Małgorzata - opinia (1) Niemila Pani wpuszczajaca na seans na godz 21 dnia 6 02 2020 wrecz nawet hamska Małgorzata Kultura TAK. Chamstwo NIE. - opinia (1) Wtorek 04.02.2020 godzina 12 50 Psy 3 W imię zasad. Pierwszy raz w tym kinie... Kultura TAK. Chamstwo NIE. pralinka - opinia (1) dla kogo są zniżki na bilety? co uprawnia do ulgi? karta mieszkańca/ k. do... pralinka Marysia - opinia (1) W kinie nie ma informacji o zniżkach dla klientów. Dopiero po zapytaniu... Marysia Lena - opinia (1) Nie rozumiem dlaczego na film Jak zostałem gangsterem zostali wpuszczeni... Lena Rozczarowany widz - opinia (1) Dzisiaj byłam w kinie na filmie Solid Gold. Godziny seansów nietrafione... Rozczarowany widz Mama corki - opinia (1) Mega długie kolejki po zestawy, 40 minut w kolejce z dziećmi to lekka... Mama corki Masakra - opinia (1) Stoisz w kolejkach kilometrowych żeby kupić bilety w kolejce po popcorn... Masakra Dip - opinia (1) Najdroższe kino w Trójmieście. Dopóki się to nie zmieni moja noga tam nie... Dip Prawdziwe kino kameralne (1) Kino z duszą :) Przytulnie i z klimatem prawdziwego kina. No i nie ma... Piotr Klientela (1) Witam, jestem regularnym klientem kina Helios w galerii Forum. Zgadzam się z... Kazimierz Multikino - chyba jakiś żart :( (1) Ostatni raz byłem w Multikinie. Już w weekend na "Jokerze" słyszałem, że... s tylko jedno ale.. (1) miłe kino z poprawną obsługa lecz smród w toaletach nie do wytrzymania od... hana