Nie dla dzieci z alergiami (1) Wybraliśmy się do kina z własnym popcornem dla córki która jest chora na... Weronika Rozrywka, wygoda, satysfakcja. (1) Jest ciekawie, jest wygodnie. Wewnątrz i kawiarenka (z pysznymi lodami) i... Aleksandra nie rozumiem (1) jak kino ma przynosić zyski skoro nie ma filmu któy jest puszczany w innych... maciek
Dobre kino z tradycją (1) Bardzo fajne kino. Chodzę od lat i się nie zawiodłam. Marta Festiwal Polskich Filmów (1) Rewelacja. Ela P Rodzice - uwaga na dzieci !!!!! (1) Na seansie horroru dziś o godz 11:10 rodzice z małym dzieckiem. Głupota... Paweł Lisowski Polecam (1) Bilety droższe niż w Multikinie, za to bardzo komfortowe kino z miłą obsługą Anna Bohemian Rhapsody (1) Specjalnie kupiłem bilety w sali nr 8 DREAM ( sztuka 31zł z dopłatą ) czyli... janusz Strasznie niewygodne fotele (1) Strasznie niewygodne fotele. Oparcia zbyt daleko odsunięte do tyłu przez co... Barti350 Co to miało być (3) Wczoraj 31.10.2017 odbył się maraton horrorów????!!!! To jakiś żart filmy... Anonim sprzedaż miejsc w pierwszym rzędzie (1) sprawdziłem w multikinie, gdzie jest blisko połowę taniej, wygląda to o niebo... Piotr Dramat. (1) Podczas sobotniego seansu 06.10.2018 o 19.00 w połowie filmu zniknął obraz.... Filip LUDZIE... (2) Oczekują, że w kinie będą szerokie sofy lub fotele z masażem, napoje gratis,... KINOMANIACZKA Super miejsce (1) Polecam najlepsze miejsce w Gdyni. Anna Moje ulubione miejsce w moim mieście (1) Rewelacja tego w Gdyni brakowało, miejsca klimatycznego, spokojnego gdzie... Wioletta Słabo (1) Nie jestem osobą która mega narzeka i pisze negatywne opinie ale to była dla... Srednio zadowlony klient Kawiarnia (1) Bardzo długo czekałam aż obsługa kawiarni w ogole raczy pojawić się w swoim... Milena22 Miłe i estetyczne kino lekko vintage. (1) Dzisiaj z moją klasą byłam na seansie filmu pt." Bella i Sebastian". Jestem... Catherine Ogólnie całkiem okej (1) Ogólnie kino samo w sobie jest całkiem w porządku. Obsługa miła, jednakże... Grażyna w porządku (1) Widać, że obsługa jeszcze się uczy ale myślę, że za jakiś czas będą chodzić... Laura