Multikino - chyba jakiś żart :( (1) Ostatni raz byłem w Multikinie. Już w weekend na "Jokerze" słyszałem, że... s tylko jedno ale.. (1) miłe kino z poprawną obsługa lecz smród w toaletach nie do wytrzymania od... hana odkrycie (1) Byłam w tym kinie wczoraj i jestem zachwycona, nazwa oddaje atmosferę jaka... Marzena
Zawiodłem się i już tam nie pójdę. (2) Bywałem wcześniej i nie było najgorzej . Jednak wczoraj okazało się ,że... Jerzy Ok. (1) Filmy są. Czasem nie ma premier filmów, które grane są w innych kinach. Nie... a Ceny mega wysokie (2) Jestem tu ostatni raz, w Gdańskim Multikinie zapłaciłam za bilet 14,90 w... Angi Maciek - opinia (1) To co dla mnie najważniejsze to czyste kino i tu tak jest Maciek Trzeba być niezorientowanym, żeby się wybrać do tego kina, (2) tudzież zdesperowanym... Zachęcam do sprawdzania cen. W Heliosie cena biletu... Aleksandra superkino (1) Bardzo ladne kino w dogodnym polozeniu dla ieszkancow gdanska-poludnie. kinomanka Ostatni raz w Helios Gdynia (1) Jestem zawiedziony..... Maraton filmów chyba z nazwy.... Nudy.. Nudy i... Marcel "Całe szczęście" że chociaż film ok... (1) "Skandal! I do tego wstyd! Polskie kino tak dramatycznie łamie zasadę... CC Nie dla dzieci z alergiami (1) Wybraliśmy się do kina z własnym popcornem dla córki która jest chora na... Weronika Rozrywka, wygoda, satysfakcja. (1) Jest ciekawie, jest wygodnie. Wewnątrz i kawiarenka (z pysznymi lodami) i... Aleksandra nie rozumiem (1) jak kino ma przynosić zyski skoro nie ma filmu któy jest puszczany w innych... maciek Dobre kino z tradycją (1) Bardzo fajne kino. Chodzę od lat i się nie zawiodłam. Marta Festiwal Polskich Filmów (1) Rewelacja. Ela P Rodzice - uwaga na dzieci !!!!! (1) Na seansie horroru dziś o godz 11:10 rodzice z małym dzieckiem. Głupota... Paweł Lisowski Polecam (1) Bilety droższe niż w Multikinie, za to bardzo komfortowe kino z miłą obsługą Anna Bohemian Rhapsody (1) Specjalnie kupiłem bilety w sali nr 8 DREAM ( sztuka 31zł z dopłatą ) czyli... janusz Strasznie niewygodne fotele (1) Strasznie niewygodne fotele. Oparcia zbyt daleko odsunięte do tyłu przez co... Barti350