Nie polecam - rezerwacja on-line dramat (1) rezerwacja biletów przez internet - dramat. wyskakują jakieś błędy, problemy... A.M Obsługa maratonu filmowego porażka (1) Zabieranie jedzenia oraz napojów na całą noc to lekka przesada... Stefan Kazakidis Żenada (1) Idę sobie do kina we wtorek, na spokojnie, a przy kasie okazuje się,ze nie... Zbulwersowana klientka
Niby wszystko fajnie (1) Byłam wczoraj na filmie. Obsługa miła, niby wygodna sala, ale... jeszcze... Joanna Lepiej nie (2) Kasy główne nie czynne, bilety sprzedaje pani od popcornu, nie uprzejma i... Az Polecam serdecznie (1) Jak w temacie. Wysoki standard, dobry dźwięk, ciekawy repertuar. Pat Dzien dziecka (1) Dzień dziecka 2017 to klapa, reklamy zachęciły nas i wybrałam to kino, miały... Km Kinowa Biedronka (1) Atmos to w tym kinie marketingowy bełkot i choć czekałem na pierwsze w... Tomek Problem z filmem (1) Nie korzystam dość często z kina jednak od czasu do czasu lubię się wybrać na... SZ Zadowolony i bardzo polecam (1) Najlepsze kino w Gdańsku Zadowolony To Kino to żart (1) na seans o 22.30 rezerwacji o 22.30 na seans nie można zrobić. Miły Pan mówi... Ktoś wkurzony Uzasadnienie (1) Począwszy od Pana Dyrektora Kopcia w każdym pionie i poziomie "szóstka".Od... Barbara Latocha retransmisja z Moskwy (1) Właśnie wróciłam do domu po seansie. Obsługa kina kompletnie zignorowała... Anita Napoje (1) Jestem rozczarowana brakiem informacji o zakazie wnoszenia napojów.... zal Ceny za bilety Mega drogie najlepiej iść do biedronki po popcorn !! (1) A łazienka to żart... niedługo bd rozdawać plastikowe karty aby tam wejść....... bbzdura Marnie (1) Generalnie marnie. Oszczednosci doprowadzone do absurdu. Nie bylem tam od 2... Widz Wciaz żenada (1) Po kilku latach mojej nieobecnosci w multikinie w Gdyni nadal bez zmian.... BvB Zimno !!! (1) w sali zimno jak nie wiem, siedziałam owinięta szalikiem i nakładałam kurtkę zniesmaczona Na sali zimno i niewygodnie! (1) Na sali było zimno. Zwróciłem na to uwagę obsłudze. Powiedziano mi, że... Mateusz Najwygodniejsze fotele (1) Może obsługa średnia, ceny nie najniższe ale fotele mają najwygodniejsze. Adam C