Ostatni raz w multasie (2) bilety drogie + płatny parking, i nie koniecznie 3 zł! Po rabat na parking... frajer Po czterech latach wybrałem się do kina (1) Rzadko chodzę do kina. Po ok. 4 letniej przerwie wybrałem się wczoraj z synem... Zbyszek z Sopotu Kino - TRAGEDIA, obraz nędzy i rozpaczy. (1) Wczoraj wybrałem się po długim czasie do multikina. Na początek przywitały... danek
Masakra (1) Masakra, obsługa kina nie ma pojęcia o wyświetlanych filmach a co... Just Kasia niezadowolony z seansu xxxxxxxxxxxxxxxxxx (1) Na samym początku zaczeło się od lekkiego zdziwienia seans miał się zacząć o... poll Ostrzegam - WC nieczynne !! (2) Witam, miałem wczoraj nieprzyjemność korzystać z kina Helios w Alfa Centrum i... Kinoman Gdzie ogrzewanie???!!!! (1) Jakaś kpina, w kinie zimno, cały film przesiedziałam w kurtce i szaliku....... aga sala (1) Na sali wszytsko pięknie super, czysto sporo miejsca wygodne siedzenia.... uduszona opinia (1) Głośność skandaliczna, zwłaszcza reklam!!! Gdzie odpowiedzialność za dobre... EB Pazerność bez granic (1) Bilet 26,9 + 3zł wypożyczenie okularów + 3zł jak chcesz środkowe miejsce +3zł... Atomek Do dyrekcji multikina (3) Nie rozumiem tego upierania się przy wersji 3D. To powinna być opcja a nie... Piotr W. KINO NA OBCASACH (2) Nie polecam akcji Kino na obcasach. Bilet na film kosztuje 13zł, ALE należy... Niezadowolona Iza - opinia (1) Kino Tragedia ... Juz dawno nie bylam w Multikinie wiec w dla odmiany .. Cos... Iza średnio. (1) Kino wygodne, nowoczesne, ale obsługa pracuje jakby z łaską. P. Wszystko ok. (1) Przydałby się generalny remont, ale kino jak kino.. Miło spędzony wieczór. P. Dzień dziecka (1) Wybraliśmy się dziś z córką na seans do Multikina. Zastaliśmy nie miłą... Anna Polecam (1) poza mega kolejkami do kasy to kino ok profis Boss - opinia (1) Bardzo sympatyczny kompleks sal kinowych . Boss Bardzo zaniedbane kino (1) Skorzystałam z Multikina pierwszy raz po rocznej przerwie. Straszne, co się z... Tanuki Wkręceni 2 (1) Makara .... w Polowie film sie zatrzymal i zostal naprawiony dopiero po 20... PK