Żenada (2) Wchodzisz do kina, stoisz 20 min w kolejce (jak w każdym multikinie... A. ŻENADA ....... (3) Brak bezpłatnego parkingu, bufet beznadzieja. W bufecie nigdzie w widocznym... R Klimatycznie (1) Kino małe, skromne z niewygodnymi fotelami. Ale to wszystko na plus. Ma swój... Emilia
Tragedia (1) 1. Ceny z kosmosu - za popcorn ponad 20 pln, prawie 8 pln za 0,5 l napoj,... Piotr nie polecam (2) Jeśli mogę to unikam chodzenia do multikina w Gdańsku. Minusy przyznaję za: -... A Kilometrowe kolejki do kas (2) Nie rozumiem, dlaczego nieczynne są kasy, gdzie można kupić same bilety.... J Słabo (1) Płatne parkingi to jakieś szaleństwo. Jeżeli kupisz bilet przez internet, to... widz kino spoko (1) Uwazam ze kino jest spoko szkoda ze tak brudno i pracownicy widac ze pracuja... kinomaniak Parking i obsługa (2) To kpina jest żeby kino nie miało bezpłatnego parkingu, nie dość że bilety... Karina Obsługa (1) Zostawiłam w kolejce do kasy na seans dla dzieci 3 dzieciaków w wieku... Balticann Wstyd z tymi reklamami !! (1) Ogólnie zawsze chodziłem do mutli, ale dziś przebrała się miarka, tym... byłem na zanim zasnę i nie wrócę Odradzam (1) Sobotni wieczór, przyjechaliśmy do Madisona tylko po to aby obejrzeć ostatni... Style Dobre kino w okolicy (1) Można spokojnie polecić. Ceny w porządku. Nigdy nie natrafiłem na... Tadzio Multikino Rumia - afera o ciastka!!! (3) Nie rozumiem co złego jest w wnoszeniu do kina ze sobą np. Delicji, czekolady... Marcin 30 minut reklam nieporozumienie (1) Witam byłem dzisiaj na filmie X-Men niestety płacąc 25 zł za bilet trzeba... piotr Dziękuję Horyzoncie :-) (1) Dziękuję za piękne filmy, których nie można zobaczyć prawie nigdzie indziej i... Mirka Skandal (2) Byłem wczoraj z dziećmi na robaczkach z zagubionej krainy. Film pociety tak... ss NIE POLECAM TAKIEGO KINA !!! (1) TO ISTNY ABSURD - PŁACISZ ZA BILET ŚREDNIO 20 ZŁ I JESTEŚ JESZCZE ZMUSZONY... Edix Godziny seansów (1) Co do samego kina i seansów w nim puszczanych nie mam zastrzeżeń, bardzo... Aga Rumia multikino (3) Dzisiaj kupiłem tam "cole a co się okazało dostałem wodę gazowana o... Klient