super (2) coś dla koneserów filmów, kino bez popcornu i jego smrodku.przychodza ci,... mi Miła obsługa (1) Na to kina ogólnie narzekać nie można, jest bardzo miła obsługa, wpuszczają... Karplina Porażające ceny biletów (2) Wybrałem się z moimi 2 wnukami do kina w NIEDZIELĘ.Przeraziły mnie ceny... Dariusz Leśniak
:/ (2) miałam okazję uczestniczenia na nocy grozy i horrorów w Sopockim multikinie... nie zadowolony widz Słabo (2) Wg. kryteriów po kolei. Obsługa jest skandaliczna. Na 4ch kasach zwykle 1... kinomaniak drogo! (1) Wszytsko ok tylko bilety drogie dobrze że przynajmniej zapłaciłam IKO bo... julka uwaga, zepsuty projektor... (1) na sali nr1 jest zepsuty projektor... przez cały seans od 1 reklamy po napisy... widz Moi Drodzy Opiniodawcy (1) W Heliosie, Multikinie, Cinema City - bywałam. Wrażenia, wszędzie podobne... Weronika REKLAMY (1) Reklamy to jest jakaś żenada - wczoraj byliśmy na "Wałęsie" - reklamy przed... ja Kino z duszą (1) Uwielbiam chodzić do tego kina, ma atmosferę i swoją duszę :) Polecam! Nie ma... Ann Płatny parking? (1) Tragedia, zawsze jeździłam do Multi ze względu na duzy bezpłatny parking,a... Patia Kino godne polecenia!!! (1) Bywam w Heliosie dość często razem z dziewczyna. Obsługa bardzo kulturalna i... Paweł wyrywa z foteli! (1) Z początku wątpiłem w potrzebę pasów bezpieczeństwa, ale wrażenia zupełnie... Roy anna - opinia (1) Bardzo niemila obsluga anna Wypróbowałem (1) Naczytałem się poniższych opinii i o mało co, a ominęłaby mnie świetna... pawel nieprzyjemny wieczór!!! (1) Obsługa wprowadza w błąd, nie informuje o ważnych faktach- na przykład płatny... KP Kino okej .. ALE! (1) Kino okej.. ceny wiadomo, w weekend drogo.. ale tak już ogólnie wygląda ta... Paweł żenada (2) właśnie zarezerwowałem bilety, otrzymałem potwierdzenie rezerwacji i... witold ŚWIETNE KINO (1) Super repertuar, zawsze świetne filmy, miło, klimatycznie, bez reklam i bez... kals Najlepsze kino w Trójmieście (1) To jest najbardziej klimatyczne kino w Trójmieście, a jeszcze do tego... Arek