" KINO" ???? (5) Coś mnie podkusiło i po długiej przerwie wybrałem się do " Alfy" na kolejny... Andzrej Bunia - opinia (3) Żak to straszna kicha, to ma być klub studencki? więcej pieniędzy wydają na... Bunia Szybcy sie wściekli (1) Trzeba byc kompletnym Debilem żeby na 20 40 wybrać najmniejsza sale która w... W
Gorąco polecam !!! (1) Kino Neptun to kawał historii, co prawda dawno tam nie byłem (rzadko w ogóle... sentymentalny nagłośnienie (3) Kilkanaście razy byłem na seansie w Waszym kinie i muszę przyznać,że na... PaweL Matuszkiewicz Nie polecam popcornu karmelowego (3) Po raz setny albo i tysięczny, kupując karmelowy popcorn, dostałam 3/4... Agnieszka ZDECYDOWANIE ODRADZAM !!! (1) Wstyd mi przed znajomymi których na to COŚ wyciągnąłem. Film pseudo horror... Tomek Kompletne dno (2) 1) 30 minut reklam przed filmem dla *dzieci*. Podkresle: dla DZIECI. Nie... Wkurzony Joryx Marudy!! (3) Ludzie narzekają i marudzą, ale no cóż, taka polska rzeczywistość ,... The Lig Nie polecam. (1) Wybrałem się z kilkoma osobami na "4.13 do Katowic" i muszę napisac , ze była... Robert Sylwia - opinia (6) przestrzegam wszystkich przed tym kinem, zakupiłam "promocyjne bilety" na tzw... Sylwia Kinomaniak - opinia (2) Jestem bardzo zadowolona z kina, obsługa miła. Mam wrażenie, że te wszystkie... Kinomaniak Fajne (1) Byłam na "Drogówce" i byłam miło zaskoczona. Zwłaszcza po wcześniejszych... Alicja ocena prowadzenia spotkań dla kobiet (1) Muszę się przyznać, że pani prowadząca spotkania wieczór dla kobiet, w kinie... Agata Kino bez prądu. (3) Właśnie wróciłem z seansu "Kod Nieśmiertelności". Po około 50 minutach i... Jan Woo KOcham to KINO (1) Cudowne, niepowtarzlne miejsce z klimatem minionych lat! Z przyjemnością bez... Zuza :) (1) ostatnio byłam w tym kinie. obsługa na najwyższym poziomie. ceny w porównaniu... Mika Reklamy i zapowiedzi przed seansem... (3) to po prostu "istna masakra" (opinia mojego dziecka). Jeszcze rozumiem gdy do... Iza Miłe sympatyczne kino (1) Każdy kto ma ochote odpocząc powinien wybrac sie do tego kina, małe, miłe... Dorota Super (2) Wbrew wszystkim opiniom uważam że kino jest w porządku, płatny parkin owszem... Monika