Odkryj prawdziwy 5 wymiar (8) Byłem ostatnio w Madisonie i przez przypadek wstąpiłem do kina 5D Funmotion.... Marco nie ma takiego drugiego kina (1) żadne inne kino nie ma tak niepowtarzalnego klimatu, w żadnym innym miejscu... pe Nieporozumienie! (1) Przyłączam się do przedmówców krytykujących wprowadzenie płatnego parkingu.... Marta
Żółta kartka dla Multikina (3) Chciałabym się podzielić opinią na temat jakości usługi, jaką zaoferowało mi... Kwietna Pani z kasy powinna się nauczyć kultury! (1) Chamstwo rodem z PRL tonem przypomina raczej stołówkę w barze mlecznym 30 lat... ewa Reklamy MASAKRA (2) Chodzę do Multikina w Gdańsku ponieważ mają środy w Orange. Ostatnio reklamy... mala Najlepsze !!! (1) Jak dla mnie to KINO które zawsze powinno istnieć i dziękuję że jest gdyż... Tomasz Z kina wyszedłem cały poobijany (1) Jak można zrobić takie fotele? Byłem na filmie o Gdańsku i wyszedłem z filmu... Wojtek Płatny parking (1) Gratuluję wprowadzenia płatnego parkingu dla klientów kina, ja rozumiem- jest... Kuba bardzo kulturalnie (1) idąc z dziećmi lat 4 i 6 wybraliśmy niefortunnie repertuar(mimo że animacja,... bear777 Nigdy więcej! (1) Nigdy nie miałam zastrzeżeń co do tego miejsca, ale po dzisiejszym seansie... Marta Taka szkoda! (1) Chodzę bardzo często do Neptuna z chłopakiem. To miejsce z prawdziwą "... DiS w zasadzie odradzam (5) byliśmy na horrorze i ogólnie emocje są ale w pierwszych minutach...film... asta Beznadziejnie (1) Już lepsze efekty są w normalnym kinie w 3d ,szkoda kasy i czasu. Kamil Miało być fajnie (1) Ale niestety. oprócz bardzo miłej obsługi tu sie zalety koncza:/ Seans 10... Pablo Do ceny biletu dolicz koszty parkingu (1) Strasznie słabo. Wprowadzili opłatę za parking 3zł za godzinę. Niby jest... Kris Ceny ze strony internetowej nie zgadzają się z cenami przy kasie. (3) Wybierając się do krewetki na film, radzę dobrze sprawdzić ceny. Nie zgadzają... Agnieszka 23 zł za 40 minut reklam (1) W dniun 23.09.2012 od godz. 18.00 miałam nieprzyjemność siedzieć w sali... Anna Multikino Rumia !!!!!!!!!!!!!!!!!! Dramat (7) jedno wielkie DNO w burd...... jest wiekszy porzadek niz tam. Popcorn... Fan_Kina E papieros (4) Po ciężkim tygodniu pracy postanowiłam się zrelaksować i pośmiać w kinie.... Renata z Gdańska