Moje ulubione kino w Gdańsku (1) Ludzie! Kino nie jest zamknięte! Proszę, nie rozpowiadajcie takich fałszywych... Melancholia wesele w Sorrento (1) Niestety tak malowniczego filmu nie sposób obejrzeć w Neptunie, ponieważ... trine takie powinno być każde kino (1) bez popcornu, bez reklam, w dawnym klimacie, z normalnymi filmami am
ostatni raz tam byłem (2) Tragedia... brudno na sali, obsługa kas w tempie żółwia, 30 min reklam, a do... zawiedziony Płatny parking?Kpina! (2) Gratuluję "znakomitego" pomysłu jak odstraszyć klientów z Multikina,... bea Vouchery Cinema City - jakaś totalna porażka na całej linii... , a niby mamy 21 wiek i cywilizowany kraj (19) Do wczorajszego dnia uważałem to kino za naprawdę si nie było sie do czego... Karol gdzie te czasy (1) kiedy przed filmem mozna było obejrzeć krótki film dokumentalny i kronikę... tg KREWETKA - DNO (1) Byłem dziś na Hobbicie w Krewetce. Miała być wersja z... kris lubię to kino (1) poza czasem niewyregulowanym dźwiękiem (co zdarza się wszędzie) to kino jest... mmm zimny popcorn (1) bardzo proszę jeśli to możliwe żebyście nie robili na zapas dużo popcornu bo... mmm Zakup / Rezerwacja ONLINE - co to za absurd z miejscami. (1) 2. wybrane miejsca muszą sąsiadować z ostatnim zajętym miejscem w rzędzie... Qcio Polecam (1) Jeden z ostatnich bastionów prawdziwego charakteru kina jako miejsca odbioru... filip zadowolony (1) byłem 3 razy , jak się pojawi coś nowego pójdę kolejny raz !!! piotr drogo, bardzo długie reklamy, podarte siedzenia (4) Za bilet dla dwóch osób na film 3d zapłaciłęm 54 pln. Mimo takiej kwoty... dzik Ukochane kino (1) Często chodzimy na filmy do tego kina. Bez reklam, przyjemnie, tanio. Id izm - opinia (1) Świetne kino, filmy bez reklam, bez popcornu, bez ludzi siorbiących Colę,... izm Beznadzieja! (1) Nie polecam, strata kasy! Bardzo słaba grafika, to co się dzieje na ekranie... Nie polecam nie ma sensu (3) pisania tu zazalen o platny parking, dlugie reklamy itp niedogodnosci dla... mika Nie nadążają za konkurencją (1) Wizyty w Multikinie przestały być przyjemnością... Płatny parking to jak już... Kasia reklamy (1) Witam,jestem stałą klientką Multikina i bardzo zawiodłam się na Waszym kinie!... monika