Uwielbiam to kino :) (1) W ostatnim czasie nie tylko poprawił się komfort ogladania (niestety w zime... Karol Władca Pierścieni (4) Witam! Co byście powiedzieli na to by namówić Multikino aby wyświetliło... Alexa Uczciwie polecam :) (1) Nie mam żadnych obiekcji co do kina, moim zdaniem wszystko jest w porządku;... Weronika/Warszawa
UWAGA NA PCHŁY W KINIE !!!!!!!!!!!!! (3) Wczoraj byłam z dziećmi w kinie, na dzień dobry dostaliśmy bardzo brudne... Kinomaniaczka inaczej żenująca obsługa i zasady "made in Belarus" (5) Mieliśmy z dziewczyną pewną małą uroczystość. Zaprosiła mnie do kina, seans... M.S. SYMPATYCZNE MIEJSCE (1) SYMPATYCZNE MIEJSCE ANI Rezerwacja (3) W dniu dzisiejszym zarezerwowałem 3 bilety do kina. Stanąłem w kolekcie na ok... Krzysztof porażka (1) jeśli ktoś lubi corridę, to spoko. natomiast fotele mające siłowniki o pi... Adam Najgorszy z multipleksów... (1) Najgorsze Multikino i kinopleks w Trójmieście. Repertuar ubogi. W innych... lalalala Lepiej pójść sobie gdzieś, gdzie w WC-cie tak nie śmierdzi. (3) Byłem w tym kinie po raz pierwszy (za namową żony) i prawdopodobnie po raz... Lolek brak szacunku do czyjegoś czasu (1) Wczoraj byłem w multikinie w krakowie. Seans miał się zacząć o 21. Zaczął się... jarek Nieprawdopodobny (1) syf. Toalety gorsze niz na dworcu kolejowym, ceny humorystyczne za to co... Kinoman POZDRAWIAM PANIĄ MARTE:d (1) POZDRAWIAM PANIĄ MARTE:d MARCIN 100 % dobrego klimatu (1) Prawdziwe kino. Niezapomniany klimat sprzed lat. K. Plecam raz na jakiś czas, częściej nie. strzelicie bankruta (1) ceny za zestawy widza, masakra, obsluga bardzo mila, sale elganckie,... Dawid Tam sie nie da wysiedziec (2) Byłam wczoraj w klubie filmowym na filmie. Niestety nie mogłam sie skupić na... Geri reklamy przed seansem (1) Wczoraj przezylam 40 min koszmar reklamowy przed seansem! Wiecej z Waszego... ewa MASAKRA-SYF, MALARIA i WODOROSTY (1) Nie cierpię tego kina i chodze jak muszę- z córą np. na dzień dziecka choć... ma Świetne.! (1) Obsługa przesympatyczna. Wrażenia z filmów świetne ;D Mocno odczuwa sie ruch... Dominika Problemy z ekranem.. (1) Kilka razy odwiedziłam to kino i za każdym razem były problemy z... Ewa