Prawdziwe kino! (1) bez popcornu, trochę na uboczu, fotele może nie za miękkie ale kulturalnie... J popcorn (2) Oglądając film czuję się jak w taniej jadłodajni z wszechobecnym zapachem... scyzoryk Byleby nie korzystac z toalet... (1) Zal po prostu jak trzeba wydac za bilet 22zl i w ramach biletu mozna... Wiola
URODZINY DLA DZIECKA PORAŻKA !!!!!!! (1) urodziny dla dziecka organizowałem w rożnych miejscach i zawsze córka była... tomas ... w starym kinie... (1) Kameralnie, troszkę niewygodnie, z "lekkim" zapaszkiem - ale ok'. Staruszek Portier kino ideał (1) Jeśli chcesz oglądać ambitne kino w spokoju, to chyba nie ma lepszego miejsca... gyamtso dla masohistów (2) PO PROSTU KOSZMAR, CIEMNO, DUSZNO, NIE MA KOMU ZGłOSIĆ PIEKIELNEGO ŻARU NA... Paweł super kino (1) super kino z prawdziwym klimatem bez popcornu i coli bez reklam które trwają... Piotr W trakcie seansu film przestał być wyświetlany i światło się zapaliło. (1) Stało się tak po ok 30 minutach trwania filmu 'Starcie Tytanów'. Oczywiście... Kinoman No już tam nie wrócę ... (1) Totalna klapa chciałem kupić bilety okazało się że teraz bilety sprzedają w... miki Fajne kino (1) I ciekawy repertuar ... brak popcornu sprzyja oglądaniu filmów ...... miki jamesbond - opinia (1) Mieszane uczucia. Wolę już kina na Długiej, a do Żaka wybieram się raczej,... jamesbond Te bydło przychodzi do kina co tydzień! (1) Te bydło przychodzi do kina co tydzień! Andrzej Za duzo reklam (1) Jak jest jakas super nowosc to lepiej isc do innego kina. Multikino funduje... egon Beznadziejna obsługa!!! (1) Podczas zakupu biletu miałem wrażenie, że komuś w czymś przeszkadzam. Kobieta... Jędrek Obsługa i repertuar ok, ale sam multipleks FATALNY (2) Obsługa w porządku, duży plus za sporo atrakcyjnych promocji cenowych na... Tomasz ... (1) Nie dość ze cola to woda, popcorn przypalony to jeszcze zimno jak w... Aleksandra parking (2) nadużyciem jest sięganie po opłatę za parking dla gości kina 3zł/h co daje... edward Najgorszy mulitipleks (2) Nie cierpię Multikina, szczególnie tego gdańskiego. Idę, gdy już naprawdę... Al Jedno z najlepszych (1) Jedno z najlepszych, gdyż jak dla mnie stoi w jednym rzędzie z Helikonem (z... Anna