smród i wysokie ceny (1) Buntuję się gdy dociera do mnie charakterystyczny zapach popcornu. Dlaczego... J.A. DeKaeF jakich mało! (1) Na progu stoczni i Ucha....Jest takie miejsce.... Gdzie Pani od biletów ze... MM M - opinia (1) Ogólnie - pozytywny pomysł i miejsce. Bardzo miła obsługa. Sala kameralna,... M
Paranoja ! (1) Wybrałam się wczoraj do kina i postanowiłam uraczyć się Popcornem za 11 zł :)... M Poranki dla dzieci-nie polecam. (1) Witam, w Multi byłem kilkakrotnie, bo mam najbliżej. W tą niedzielę... Arek Gdańsk Chaos , drożyzna , smród popcornu. (1) Właściciele muszą zarabiać. To jasne jak słoneczko . ale na chrupkach ,... Waldemar Kędzierski Słaby repertuar (4) cey biletów i promocje zachęcają do skorzystania z oferty tego kina ale co z... czeplin Jest w Gdańsku miejsce magiczne, skrywające miliony historii, miejsce bliskie sercu większości z gdańszczan – kino neptun. (1) Dzięki Neptunowi możemy poznawać twórczość wielkich artystów, zobaczyć... Agata Chcesz się zestresować i rozchorować? Idź do Multikina w Gdyni!!! (1) Poszłam do kina, żeby się zrelaksować a się tylko zestresowałam i... Julita urodziny dla dziecka (2) Dnia 07.08.2011r. odbyły się 9-te urodziny mojego syna w kinie KREWETKA w... Agnieszka i Sebastian Seans o 20.45 -17 września (1) 17 września byłem z całą rodziną na filmie "Drive". Początek seansu o 20.45.... Andrzej prosze o odpowiedź (2) moja koleżanka z którą mam isc do kina, dokonała przelewu na poczcie, czy jak... julka bardzo fajne kino (1) pokazuje filmy z treścią i nie bilet nie jest nadmiernie drogi, nie ma tłoku... m Bardzo fajne kino (1) Super, że Cinema City zdecydowało się na remont. Toalety wyglądają bardzo... tepa_strzala Ekstra (1) Witam, byłem pierwszy raz w kinie 5D i było super, szkoda tylko że seanse są... Przemysław super kino za świetną cenę,dlaczego nie chodzicie do Neptuna? (2) mieszkam za granicą 7 lat,wszędzie są kina w stylu Krewetka-czyli kilka sal i... Radek a żeby było mało... (4) ...to teraz nie wolno wnosić własnych napojów, przekąsek, jedynie te kupione... ZŁY W Katowicach mamy się lepiej. Przeczytajcie dlaczego! (1) Po pierwsze w Katowicach mamy wolny wjazd na parking. Po drugie nikt nie... KamaJ Rewelacja!! (1) Obsługa przesympatyczna, nigdy nie byłam w kinie 5D więc urodziny były dobrą... Aga Super wrażenia !!!!! Niech załuje ten co jeszcze nie był w tym kinie !!!!! (1) Polecam !!!!Polecam małym i dużym !!! Moglibyśmy z rodzinka być tam od rana... Iwona