Monopolista ze śmierdzącymi toaletami. (1) Kino w powszechnym odczuciu to placówka kultury. Gdyńskie Multikino to... Radecki68 polecam (1) co tu mówić,trzeba samemu sie przekonać anda zaskoczenie (1) pewnego dnia przez przypadek trafilam z mezem do tego kina. wyszlam z niego... ewa
Środy z Orange - Apel do użytkowników! (1) Witam! Mam wielką prośbę do użytkowników środy z orange, wszyscy wiemy jak... mulat 3 D (1) wykryto juz u dzieci po ogladaniu filmow w 3D podwojne widzenie. Stwierdzono... kinoman faro (1) Miła,przyjemna atmosfera.Nie jest olbrzymie i dlatego przytulne.Polecam faro szkoda słów (1) Mało kompetentna obsługa - nie znają języków obcych, albo totalnie olewają... gość Flufwy - opinia (1) Świetne kino, nie mam żadnych zastrzeżeń, kompetentna i uczciwa firma. :) Flufwy dobre kino (1) podoba mi się klimat kina - czerwone dywany, czerń, bardzo klimatycznie. ale... osa Super (1) Nic dodać nic ująć FAN KINA Koncert Coldplaya (2) co wy na to żeby w kinie puscili koncert Coldplaya?? :P ktoś wie jak to... xd Polecam , ale z zastrzeżeniem (1) Osobiście często korzystam z Multikina .Pracuję w szkole i ze względu na... mika dobre kino (1) naprawde dobre kino dobra obsługa i wszystko kik Nigdy więcej!! (2) tego dnia byłem w tej sieci poraz ostatni! Od wielu lat byłem posiadaczem... andrzej koszmar! (2) Jako stały bywalec Krewetki (bo bliżej) i regularny kinoman (4 razy w... cervandes Najprzyjemniejsze w Gdańsku (2) Tańsze od konkurencji, z parkingiem zlokalizowane w ładnym centrum handlowym.... Andrzej Bardzo lubię (1) Najprzyjemniejsze i najtańsze kino, jeśli chodzi o multipleksy. Sympatyczna... ew Klimatyczne miejsce (1) Polecam wszystkim tym, których repertuar multipleksów nie powala na kolana, a... filmowa świetna zabawa (1) Na tych seansach nie ma czasu na nudę. Świetna zabawa i relaks.Bardzo miła... Adam Bolo - opinia (1) Zgadzam się z przedmówcami. Ceny biletów bardzo wysokie, stąd wiecznie puste... Bolo