Jestem na TAK!!! (1) Jednym słowem rewelacja!!!! Kupiłam kupon w grouponie, pakiet zawierał 2... lolipop Gorąco polecam! (1) Wartościowe filmy, niepowtarzalny klimat!!!! Możliwość wzięcia plakatów... zuza zuza - opinia (1) Piękne, kameralne kino! zuza
Żenada (1) Wybrałem się z synem na premierę: "CARS 2". Po 15 minutach oglądania reklam a... Andrzej Bardzo dobre kino (1) Szybko pojawiające się nowości, dobra obsługa, niestety drogo, ale ogólnie... seba naprawdę zawiodłam się (3) Z uwagi na otrzymane z zakładu pracy volczery zaczęłam chodzić do Multikina... zawiedziona Normalnie bez komentarza ! (2) Zapłaciłam z przyjaciółmi za bilety, na noc 3D.. I czekaliśmy z 10 minut w... motogirl świetne kino (1) Krewetkę odwiedzamy kilka razy w miesiącu i wraz z dziewczyną jesteśmy bardzo... Dejw relacje LIVE w Multikinie (2) stacja SKY przeprowadzi relację LIVE 3D z Grand Prix Wielkiej Brytanii w... SGP Oby tak dalej (1) W końcu jakieś kino które nie zdziera z klienta i nie zanudza reklamami z... Adam Z KINA ZROBILI SOBIE TVN - 30 minut Reklam (1) Niedopuszczalne powinno być zmuszanie klienta do oglądania 30 minut reklam... Adam nono - opinia (1) Po pierwsze parking.Jak chc isc do kina to parking przy nim powinien byc... nono Komercyjna kicha - zero kina (1) Repertuar wyłącznie pod masowego widza czyli w większości amerykańskie... qwerty porażka. (1) zacznę od tego, że nigdy nie darzyłam tego kina sympatią, jednak niedawno gdy... A. Wokół kina (1) Przechodziłam obok Krewetki tam jest ławeczka siedziało dwóch typów... M multikino to dno ;] (1) ceny 2x wyzsze od tego co dawalo nam silver screen... no i rezerwacja... merek 5/10 (1) ja nie mam nic do tego kina ale trochę drogi na premierach. Więc idę do kina... pati filmy 3D (1) Jedyna różnica między filmami 3D i 2D oprócz astronomicznej ceny jest ból oczu. filmomaniak brak możliwości rezerwacji przez tel. (1) jestem zażenowana nowym sposobem rezerwacji biletów. Zdecydowałam przed... od tej chwili była klientka Ostra jazda (1) Polecam. Na pewno nie pojedzeniu :)))) Są brzytwa momenty, więc i kawa przed... SK