Bałagan w systemie (1) Zarezerwowałem bilety na Safari 3D Bilety odebrałem 25 min przed seansem... Piotr 30 minut reklam (1) Napisze krotko: niech spier*ja z czyms takim. Nie po to ide do kina aby... wkurzony Polecam (1) Niesamowite emocje, wrzeszczałm, śmiałam sie, machałam rekoma i nogami.... Ania
SÓL (3) Od kiedy Silver Screen zamienił się w Multikino zastrzeżeń mieliśmy dużo.... E ;) (1) Byłam dziś i było świetnie. Super efekty, miła obsuga. Genialnie! Agata Superrr (1) Trafiłem z przyjaciółmi przez zupełny przypadek. Wrażenia niesamowite.... Paweł Beznadziejny Repertuar (1) Przede wszystkim tak jak napisałem w tytule, repertuar jest taki... Echo Rozczarowany jakością. (1) Witam. Byłem wraz z żoną dzisiejszego wieczoru w kinie Krewetka w Gdańsku na... hoop207 o rety.. (2) z dawnej świetnosci pozostały tylko freski na scianach.. własnie wróciłam z... Kinga Doka - opinia (1) Wybrałam się z dzieckiem na poranek na godzinę 12:00 seans zaczął się z 40... Doka Poprawcie się... (1) Mieszkam bliżej Multikina ale postanowiłem się wybrać do Krewetki z racji... trajkot ZACNIE! :) (1) Niby święto, ale trzeba sie gdzies zrelaxowac! A w krewetce bylo zacnie :)... olek IDZIE W DOBRYM KIERUNKU (1) POD WZGLĘDEM INFRASTRUKTURY I NIE GONMY MŁODZIEŻY W RÓZNYM WIEKU ZE... RAF Super obraz, super dźwięk super obsługa i te efekty łał!!!! (1) Super obraz, super dźwięk super obsługa i te efekty łał!!!! Zdzisiek Tak po krótce...(średnio) (1) Zacznę od parkingu Jest mało miejsc parkingowych a na dodatek nie ma parkingu... Aliss ODRADZAM! (1) tragedia. multikino to jedna wielka porażka. jedynym dobrym kinem w 3miescie... Tomasz Krystyna - opinia (1) fantastyczny nastrój ,polecam wszystkim .Starym i młodym.Gdy siedzisz w... Krystyna brak klimatyzacji (1) w trakcie seansu filmowego wyłaczają klimatyzacje - chyba w celu... oskar Kino Krewetka (1) Wszystko mega pozytywne !!! Tylko popcorn itd.. bardzo drogi. ;( mikaaa ! Jop waszom mać (2) Jeśli fotele nie są zasyfione popcornem a podłoga nie kleji sie jak 150.... Roman