Moje ulubione kino (1) Wysokobudżetowe produkcje z dobrymi efektami specjalnymi lepiej ogląda się na... Viljar Problemy z rezerwacją (2) Przez cały dzień próbowałam się dodzwonić do kina (kilkadziesiąt razy)!... nauczycielka zrywają programy lojalnościowe i nie ma gdzie zaparkować (1) nie podoba mi się ze nie rekompensują zerwania kart multikinomaniaka (nie... agata
super ceny, klimat ale... (1) ...byłem ostatnio na kilkunastu filmach i zauważyłem ,że wyświetlany film... Michał Porażka!!! (1) Po skonczonym seansie- dosyc poznym- NIE POZWOLONO nam skorzystac z toalety!!... Emilia Brak informacji (1) Często rezerwuje filmy dla większej grupy i niestety wkurza mnie to ,że... mika Staruszkowie :) (1) Wybrałem się dzisiaj po raz kolejny z małżonką do kina Helios, jesteśmy... Kinoman koncert Geoge'a Michaela (1) kino nieprzygotowane zupelnie. 19 zl za bardzo zle naglosnienie (to byl... zen Brak informacji na stronie internetowej (2) Nie znalazłam na stronie internetowej informacji dotyczącej ograniczeń... Ewa Czajka Brudne toalety (1) Korzystanie z toalety to zgroza! Nieprzyjemny zapach, w żadnej toalecie nie... Gdańszczanka Przeklęta środa (1) Miałem pecha idąc do kina Krewetka w środę 24.02.2010. Wchodząc do kina o... Franciszek Pakuła jakas pomylka (4) Multikino to jedna wielka pomylka , ceny biletow drogie, obsluga zadna =[... Tytanowy Janusz Stare Wygi (1) Byłem dzisiaj z moja narzeczoną na tym filmie, tragedia napisze w punktach... Karol Avatar 3D (3) Mam do Was kilka pytań czy oreintujecie się jakie są ceny biletów w krewetce... jagienka Warto ! (1) Oczywiście kino nie nadaje się do oglądania każdej produkcji, ale nie którym... Zieniu Za mało osób obsługi (1) W kinie nie przewidziano, ze projekcja w godzinach porannych adaptacji... obserwator nie ma gdzie zaparkować (1) Ogólnie jest ok , miła obsługa , filmy takie jak lubię, tylko gdzie... raki AVATAR i Tłumy (1) Byłem wczoraj na Avatarze i kolejki masakryczne, brawo dla obsługi za... A gd Beznadzieja (1) Przez przypadek wylądowałem w Gdańsku, zazwyczaj korzystam z dawnego Silver... Tomek film uratowal wypad do kina (1) Dzis po raz pierwszy wybralam sie do Multikina w Sopocie,poniewaz przewaznie... klientka