Kino Krewetka (1) Wszystko mega pozytywne !!! Tylko popcorn itd.. bardzo drogi. ;( mikaaa ! Jop waszom mać (2) Jeśli fotele nie są zasyfione popcornem a podłoga nie kleji sie jak 150.... Roman Omijac Krewetke z Dala!!!!!! (1) Byłem dzis 21.07 na seansie Ksiąze Persji.W sali nr8 gdzie normalnie powinna... sztefla
No more (tears) ! (1) Multipleksy mają to do siebie, że wyświetlany w nich repertuar jest... Rafał Traktowanie widza (3) Z przykrością stwierdzam, że zostałem dziś potraktowany jak śmieć za... tsvetkov tragedia!!! (1) Wybrałem się dziś do kina na Shreka o 11:30. Już w trakcie reklam obraz... Zdegustowany KREWETKA SCHODZI NA PSY! (1) TO ŻE PADŁY KORKI JESTEM W STANIE ZROZUMIEĆ, ALE CHAMSTWO OBSŁUGI I... KAMILA K. Szczerze (1) To kino jest b. slabe. Szkoda czasu. Ide jak musze, co sie zdarza ostatnio... Gal zero zmian , czyli widza mamy w .... (1) czytając opinie widać , że nic się nie zmienia... przy zakupie biletów należy... W Aga - opinia (1) Zgadzam się z innymi opisami jeśli chodzi o toalety(papier toaletowy... Aga :):) (1) bardzo bardzo fajne kino ;) sympatyczna obsługa .Oglądanie filmów w takim... Ola Dlaczego miasto ktore ma festival filmowy ma tak wieśniackie kino? (1) Repertuar multikina w Gdyni jest tragiczny! Same filmy proste i... miej_smak Moje ulubione kino (1) Wysokobudżetowe produkcje z dobrymi efektami specjalnymi lepiej ogląda się na... Viljar Problemy z rezerwacją (2) Przez cały dzień próbowałam się dodzwonić do kina (kilkadziesiąt razy)!... nauczycielka zrywają programy lojalnościowe i nie ma gdzie zaparkować (1) nie podoba mi się ze nie rekompensują zerwania kart multikinomaniaka (nie... agata super ceny, klimat ale... (1) ...byłem ostatnio na kilkunastu filmach i zauważyłem ,że wyświetlany film... Michał Porażka!!! (1) Po skonczonym seansie- dosyc poznym- NIE POZWOLONO nam skorzystac z toalety!!... Emilia Brak informacji (1) Często rezerwuje filmy dla większej grupy i niestety wkurza mnie to ,że... mika Staruszkowie :) (1) Wybrałem się dzisiaj po raz kolejny z małżonką do kina Helios, jesteśmy... Kinoman koncert Geoge'a Michaela (1) kino nieprzygotowane zupelnie. 19 zl za bardzo zle naglosnienie (to byl... zen