Omijac Krewetke z Dala!!!!!! (1) Byłem dzis 21.07 na seansie Ksiąze Persji.W sali nr8 gdzie normalnie powinna... sztefla No more (tears) ! (1) Multipleksy mają to do siebie, że wyświetlany w nich repertuar jest... Rafał Traktowanie widza (3) Z przykrością stwierdzam, że zostałem dziś potraktowany jak śmieć za... tsvetkov
tragedia!!! (1) Wybrałem się dziś do kina na Shreka o 11:30. Już w trakcie reklam obraz... Zdegustowany KREWETKA SCHODZI NA PSY! (1) TO ŻE PADŁY KORKI JESTEM W STANIE ZROZUMIEĆ, ALE CHAMSTWO OBSŁUGI I... KAMILA K. Szczerze (1) To kino jest b. slabe. Szkoda czasu. Ide jak musze, co sie zdarza ostatnio... Gal zero zmian , czyli widza mamy w .... (1) czytając opinie widać , że nic się nie zmienia... przy zakupie biletów należy... W Aga - opinia (1) Zgadzam się z innymi opisami jeśli chodzi o toalety(papier toaletowy... Aga :):) (1) bardzo bardzo fajne kino ;) sympatyczna obsługa .Oglądanie filmów w takim... Ola Dlaczego miasto ktore ma festival filmowy ma tak wieśniackie kino? (1) Repertuar multikina w Gdyni jest tragiczny! Same filmy proste i... miej_smak Moje ulubione kino (1) Wysokobudżetowe produkcje z dobrymi efektami specjalnymi lepiej ogląda się na... Viljar Problemy z rezerwacją (2) Przez cały dzień próbowałam się dodzwonić do kina (kilkadziesiąt razy)!... nauczycielka zrywają programy lojalnościowe i nie ma gdzie zaparkować (1) nie podoba mi się ze nie rekompensują zerwania kart multikinomaniaka (nie... agata super ceny, klimat ale... (1) ...byłem ostatnio na kilkunastu filmach i zauważyłem ,że wyświetlany film... Michał Porażka!!! (1) Po skonczonym seansie- dosyc poznym- NIE POZWOLONO nam skorzystac z toalety!!... Emilia Brak informacji (1) Często rezerwuje filmy dla większej grupy i niestety wkurza mnie to ,że... mika Staruszkowie :) (1) Wybrałem się dzisiaj po raz kolejny z małżonką do kina Helios, jesteśmy... Kinoman koncert Geoge'a Michaela (1) kino nieprzygotowane zupelnie. 19 zl za bardzo zle naglosnienie (to byl... zen Brak informacji na stronie internetowej (2) Nie znalazłam na stronie internetowej informacji dotyczącej ograniczeń... Ewa Czajka Brudne toalety (1) Korzystanie z toalety to zgroza! Nieprzyjemny zapach, w żadnej toalecie nie... Gdańszczanka