Ceny (1) Cos trasznego, nie wiem po co to wybudowali w Sopocie, chyba tylko po to co... sopocianin ale jaja od malucha chodzilem do kina w Sopocie (1) POLONIA czy BAŁTYK miały swoj klimat ale MULTI kino w Sopocie jest do du...,... PRETORIAN Kino z duszą (1) Kino z niepowtarzalnym klimatem, zupełnie nie do porównania z multiplexami.... Anna
bałagan (1) obsługa często nie wie co ma robić szczególnie wtedy, gdy przychodzi się tam... widz Odradzam (1) Drogo, kiepsko oznaczone rzędy na sali, maleńka toaleta w której po seansie... m Miało być tak pięknie..... (1) Tak się jakoś głupio przyjęło w tym Sopocie,że wszystko tu za drogie i... BM Brak klimatyzacji (1) Byłem w środę wieczorem z dziewczyną w kinie i była masakra. Na sali było... Widz Jest ok :) (1) Obsługa jest naprawde ok. Jeszcze sie nie spotkałam aby mnie obsłużono w... Kasia aga - opinia (1) niby takie dobre kino a najnowszy film z C.Diaz i Baldwinem "Bez mojej zgody"... aga i tak naszeopinie nic nie zmienią (1) Tu chodzi o kasę, zysk i nic więcej. Może dla kinomanów repertuar to żenada,... monia Kto tam u licha pracuje? (1) 31 lipca byłam na seansie na godz. 18.00- w sali nr 1(Harry Potter i Książę... Maja Odstają od standardów (1) Ździerstwo Brak jakichkolwiek zniżek dla niepełnosprawnych, niepełnosprawny... marta_ruda Siedzenia katastrofa, totalnie nie wygodne (1) Jak w temacie, SALA nr 2, rząd 12, miejsca 8,9,10 - na których siedzieliśmy... Adam Pociek - opinia (1) Koszt biletów, jak i jedzie strasznie przekracza ceny w porównaniu z innymi... Pociek polecam (1) kinomanom kochającym stare kina z historią i urokiem.. Gosia Polecam! (1) Byłam pod wrażeniem. Wspaniała inicjatywa, niepowtarzalny klimat takiego... Andzik Unikać innych sal niż sala pierwsza (1) Uwaga, w salach innych niż nr 1 jakość obrazu jest tragiczna, wypalone... chlodny gocha - opinia (1) Lubie to kino i już mnie przerażenie ogarnia na myśl o tym co będzie jak je... gocha BRAK KLIMATYZACJI! (1) Na seansie dnia 18.07. 2009 o 18.45 na sali numer 2 nie było klimatyzacji.... Ewelina chińska pralnia (1) Przy tej cenie biletów jakość obsługi marna. Nawet nie wiedzieli że mają... Wratix