latające butelki (1) zawsze bardzo lubiłam ten kinoplex , do dzis... wybrałam sie na seans 2012,... Agata termin nieskorzystania z usługi (1) w rozkładzie był pokazany film "bękarty wojny" w środę 11.11.09r. na godzinę... zuza Niepełnosprawny na wózku-zostań w domu!! (1) Za namową znajomych wybrałem się na premierę 2012. W serwisie internetowym... Dariusz Piech
Nie polecam (1) Zaczynajac od poczatku- po pierwsze parkowanie -masakra kompletny brak miejsc... klaudia_ Wysokiej klasy kino wspomnień (2) Takich kin już nie ma - piękne przytulne wnętrze, klimat zapewniający... Ania kino jak kino (1) Podobało mi sie ustawienie foteli, bo po pierwsze nie ma opcji żeby ktoś... ola polecam wszystkim! (1) tanio, wygodnie, czysto, przyjemnie i nowocześnie ;-) Krzysiek Kino z klimatem dawnych lat (1) Jeśli szukasz miejsca, gdzie zamiast wygodnego fotela znajdziesz stary fotel,... taki jeden TRAGEDIA (1) Obsługa tego kina jest tragiczna jak nie musicie to nie idzcie!!!!!! I do... Piotr krewetka (2) skoro płaci sie tyle kasy za bilety chyba najdroższe z wszystkich kin to... Olciia Ceny (1) Cos trasznego, nie wiem po co to wybudowali w Sopocie, chyba tylko po to co... sopocianin ale jaja od malucha chodzilem do kina w Sopocie (1) POLONIA czy BAŁTYK miały swoj klimat ale MULTI kino w Sopocie jest do du...,... PRETORIAN Kino z duszą (1) Kino z niepowtarzalnym klimatem, zupełnie nie do porównania z multiplexami.... Anna bałagan (1) obsługa często nie wie co ma robić szczególnie wtedy, gdy przychodzi się tam... widz Odradzam (1) Drogo, kiepsko oznaczone rzędy na sali, maleńka toaleta w której po seansie... m Miało być tak pięknie..... (1) Tak się jakoś głupio przyjęło w tym Sopocie,że wszystko tu za drogie i... BM Brak klimatyzacji (1) Byłem w środę wieczorem z dziewczyną w kinie i była masakra. Na sali było... Widz Jest ok :) (1) Obsługa jest naprawde ok. Jeszcze sie nie spotkałam aby mnie obsłużono w... Kasia aga - opinia (1) niby takie dobre kino a najnowszy film z C.Diaz i Baldwinem "Bez mojej zgody"... aga i tak naszeopinie nic nie zmienią (1) Tu chodzi o kasę, zysk i nic więcej. Może dla kinomanów repertuar to żenada,... monia