Kto tam u licha pracuje? (1) 31 lipca byłam na seansie na godz. 18.00- w sali nr 1(Harry Potter i Książę... Maja Odstają od standardów (1) Ździerstwo Brak jakichkolwiek zniżek dla niepełnosprawnych, niepełnosprawny... marta_ruda Siedzenia katastrofa, totalnie nie wygodne (1) Jak w temacie, SALA nr 2, rząd 12, miejsca 8,9,10 - na których siedzieliśmy... Adam
Pociek - opinia (1) Koszt biletów, jak i jedzie strasznie przekracza ceny w porównaniu z innymi... Pociek polecam (1) kinomanom kochającym stare kina z historią i urokiem.. Gosia Polecam! (1) Byłam pod wrażeniem. Wspaniała inicjatywa, niepowtarzalny klimat takiego... Andzik Unikać innych sal niż sala pierwsza (1) Uwaga, w salach innych niż nr 1 jakość obrazu jest tragiczna, wypalone... chlodny gocha - opinia (1) Lubie to kino i już mnie przerażenie ogarnia na myśl o tym co będzie jak je... gocha BRAK KLIMATYZACJI! (1) Na seansie dnia 18.07. 2009 o 18.45 na sali numer 2 nie było klimatyzacji.... Ewelina chińska pralnia (1) Przy tej cenie biletów jakość obsługi marna. Nawet nie wiedzieli że mają... Wratix ... (1) Nie mają nic dla singli! :-( Tomek nie dla dzieci - za głośno (1) Byłem z 3 letnim dzieckiem na Lato Muminków i córka zamiast się zrelaksować... Juliusz nadroższe kino (1) kino super, jedyne w Sopocie, ale niestety ceny biletów (ulgowy 19,- normalny... sopcianka Najlepsze kino w Trójmieście!! (1) Tak, tak - najlepsze. Podobnie jak w Kameralnym - świetny repertuar,... Biedrzyk Kino w starym, dobrym stylu!! (1) Wraz z Helikonem zdecydowanie najlepsze kina w Trójmieście. Świetny... Biedrzyk czas na zmiany i inwestycje (1) Ciagle nie dziala rezerwacja biletow przez internet. Skoro ITI wykupilo Was... Darek drożyzna (1) takie drogie bilety to przegięcie. po za tym jeszcze wszystko nie wykończone... haa Było super hehe;p (1) kino nie drogie,obsluga nie sprawiala zadnych klopotow ,bylo zajefajnie Kornelciia_ Martyna - opinia (1) wow. Ja tam chodzę to do multi to do krewetki. Fakt, że rezerwacje są troszkę... Martyna W czasach kryzysu filmy też są w "kryzysowej" jakosci!!!! (1) Po obejrzanym w tym kinie filmie "Terminator: Ocalenie", widać, ze w Silverze... Justyna