Przeklęta środa (1) Miałem pecha idąc do kina Krewetka w środę 24.02.2010. Wchodząc do kina o... Franciszek Pakuła jakas pomylka (4) Multikino to jedna wielka pomylka , ceny biletow drogie, obsluga zadna =[... Tytanowy Janusz Stare Wygi (1) Byłem dzisiaj z moja narzeczoną na tym filmie, tragedia napisze w punktach... Karol
Avatar 3D (3) Mam do Was kilka pytań czy oreintujecie się jakie są ceny biletów w krewetce... jagienka Warto ! (1) Oczywiście kino nie nadaje się do oglądania każdej produkcji, ale nie którym... Zieniu Za mało osób obsługi (1) W kinie nie przewidziano, ze projekcja w godzinach porannych adaptacji... obserwator nie ma gdzie zaparkować (1) Ogólnie jest ok , miła obsługa , filmy takie jak lubię, tylko gdzie... raki AVATAR i Tłumy (1) Byłem wczoraj na Avatarze i kolejki masakryczne, brawo dla obsługi za... A gd Beznadzieja (1) Przez przypadek wylądowałem w Gdańsku, zazwyczaj korzystam z dawnego Silver... Tomek film uratowal wypad do kina (1) Dzis po raz pierwszy wybralam sie do Multikina w Sopocie,poniewaz przewaznie... klientka poszanowanie pracownikow (1) Proszę o poszanowanie dla pracowników wszystkich szczebli w kinie... Polak Żenada! (2) udałem się do MK w ostatni czwartek i jestem naprawdę zdegustowany obsługą.... Dawid. kierownictwo kina (1) do tej pory byłam zadowolona z oferty Heliosa na Kołobrzeskiej jednak wczoraj... Kinga polecam (2) bardzo mila obsluga, zawsze pomagaja gdy jest jakis problem, dobre ceny czego... Paweł Bez większych uwag. (1) Chodzę do Multikina przynajmniej raz w tygodniu i nie zdarzyło mi się, żebym... Piotrek marudzicie jak stare baby (2) to ze nie odbieraja telefonu to normalne. ale ciezko odebrac telefon kiedy w... Maglite Reklamy czy film? (1) Kino jest OK. Ucieszyłem się, że w Sopocie mamy w końcu porządne kino. Nawet... Ryszard Silver Screen - było good, Multikino - szrot komando :P (1) A więc jak wiele osób, podzielam tę samą opinię. Kiedy jeszcze kino było... Krzyś Co za porażka... (1) Jakoś mi nigdy Multikino nie pasowało - zawsze jeździłem do Krewetki (lepsze... Krootki Fatalnie (1) Byłam wczoraj na filmie który miał się rozpocząć o godz 21:10. O 21:15... Kinga