K O S Z M A R ! ! ! (1) nie wiem po co i dla jakiego ułatwienia Cinema City wprowadziło internetową... Paweł Najgorsze kino w Trojmiescie! (1) Niemila obsluga, nikt nie odbiera telefonu, nie mozna wnosic swojego jedzenia... Garcija Lubie to kino za jego repertuar. (1) Dobre kino, nieobciążone Hollywodzkimi gniotami. Marzena
Polecam (1) Kino jest ok. Chodze czesto, mam tez zwyczaj rezerwowania biletow - unikam w... Anna K. niemożliwe (1) To niemożliwe. Do tego kina latem 1979 roku specjalnie z Giżycka... Jola odwolane seanse (1) W dniu dzisiejszym wybraliśmy sie z Małżonką na wybrany film Oszukana.... Piotr B Dno-Dna (1) Właściwie za każdym raem mowię sobie "ostatni raz" jednak bliskość obiektu i... Mówie NIE Multi dobre kino...świetne filmy (1) moje ulubione kino ...odwiedzam je raz w tygodniu ;d gdyby jeszcze ceny... Paulina kiepsko... (1) właśnie wróciłam z kina i jestem wkurzona ponieważ siedząc w ostatnim... Sylwia Najlepsze!!! (1) Najlepsze kino w Trójmieście!!! Wspaniała obsługa!!! goteks Małe kino, wielki repertuar :) (1) Klub filmowy - czyli masa swietnych filmow zarowno nowszych jak i starszych,... m Do niezadowolonych słów kilka (1) Muszę zdementować kilka nieprzychylnych opinii nt.kina Krewetka. Rezerwacja... Oshin czy ONi coś sobie z tego robią? (1) 1 - brudno 2 - śmierdzi popcornem(albo stary albo klima nawala albo... raider PO RAZ KOLEJNY TO SAMO (1) ZAMOWILEM BILETY TELEFONICZNIE 2SZT/NIE DLA CALEJ WYCIECZKI/PO DOPCHANIU Z... JULI i lesz Moze byc lepiej (1) Za duzo starych albo slabych polskich filmow, za malo kina swiatowego,... Marian Kłamstwo (1) Proszę mi powiedzieć jaka to sala, bo mi się wierzyć nie chce że nie było... Natalia Bardzo przeciętne (1) Siedzenia są średnio wygodne, mniej niż np. w Krewetce, repertuar taki sam... Piotr Niekompetentni ignoranci (1) Zarazerwowalem miejsca , pojawiłem się przed rozpoczęciem filmy, a oni 20... Przemo Nikt nie odbiera (1) telefonu na rezerwację biletu Zk masakra (1) zgadzam się co do rezerwacju,jest bezbadziejna,nie wiem po co wogóle jest... Roger