SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) piorun jest super bardzo mi się podobało i mojemu siostrzeńcowi Bartek problem z rezerwacja (1) 15 razy próbowałem dokonać rezerwacji i nikt nie odebrał, co to za obsługa... klient Żal,fakt. (1) Miasto powinno wspomóc kino Neptun. To kino, do którego chodziło większość... JA
Izraelskie nie znaczy dobre (1) Myślałam, że taka duża sieć Izraelska cinema -city będzie na wyższym... ewa Zgadza się, wstyd i hańba zamykać kolejne kino z tradtcjami (1) Ludzie!, co sie w tym mieście dzieje? Czy widzowie naprawdę wolą zatłoczone,... Qzmiak Dlaczego za PIORUNA tak dużo musze płacić (1) Proszę powiedzcie mi dlaczego tak duzo muszę płacić za Pioruna AGATKA dobra (1) kino jest ok. Monika kino które ma klimat (1) Może ekran nie jest tak wielki jak w multipleksie i sala jest tylko jedna ale... ANIA bilety w multikinie (3) hej. mam pytanie do bywalcow muiltikina czy przy zakupie, powiedzmy 2,... camelka ? (1) słaba obsługa!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! repertuar aby aby znośny a ceny,zwłaszcza... op oj słabo... (1) Film miał rozpocząć się o 21.30... 21.45 pokazały się dopiero reklamy. A do... Adamu Dziecko było w szoku! (1) W środę 05.11.2008 na seansie o godz.17.10 ...., który wyświetla filmy... Witek Ola - opinia (1) czekałam na film z 40 min.. bo była awaria.. byłam tam ze szkoła, obsługa... Ola Ja - opinia (1) Gdzie pożądne kino?? Może by tak czasami pomyśleć o ludziach, którzy oglądają... Ja skandal! (1) W nocy z piątku na sobotę, 31.10./01.11. br., brałam udział w maratonie... Kinomanka NOCNY MARATON HORRORÓW 31.10 (1) Do tej pory uważałam , że w cenę biletu wliczony jest komfort klienta.... Monika super kino (1) obsługa profesjonalna, bardzo piękne kobiety , komfort , wygodne siedzenia,... Patryk i - opinia (1) W kinie dźwięk jest zbyt głośny. i Kiszka (1) Nie polecam. Nie przykładają się do tego co robią. Krzysztof Chamstwo! (1) Chamstwo i prostactwo! Oto z czym się spotkałam w punkcie sprzedaży popcornu... Dominika