oj słabo... (1) Film miał rozpocząć się o 21.30... 21.45 pokazały się dopiero reklamy. A do... Adamu Dziecko było w szoku! (1) W środę 05.11.2008 na seansie o godz.17.10 ...., który wyświetla filmy... Witek Ola - opinia (1) czekałam na film z 40 min.. bo była awaria.. byłam tam ze szkoła, obsługa... Ola
Ja - opinia (1) Gdzie pożądne kino?? Może by tak czasami pomyśleć o ludziach, którzy oglądają... Ja skandal! (1) W nocy z piątku na sobotę, 31.10./01.11. br., brałam udział w maratonie... Kinomanka NOCNY MARATON HORRORÓW 31.10 (1) Do tej pory uważałam , że w cenę biletu wliczony jest komfort klienta.... Monika super kino (1) obsługa profesjonalna, bardzo piękne kobiety , komfort , wygodne siedzenia,... Patryk i - opinia (1) W kinie dźwięk jest zbyt głośny. i Kiszka (1) Nie polecam. Nie przykładają się do tego co robią. Krzysztof Chamstwo! (1) Chamstwo i prostactwo! Oto z czym się spotkałam w punkcie sprzedaży popcornu... Dominika extra (1) wszystko jest ok ale ceny nie koniecznie spodziewalam sie nizszych cen... Hailie Kino (1) Moim zdaniem Krewetka jest ok. dom@ Kino. (1) To kino się strasznie zmienioło .. Nic nie jest takie fajne..obsługa nie jest... Ta co nie chodzi do kina Popsuło się... (1) Niestety jak moi poprzednicy muszę napisać,że obsługa i czystość w Kinoplexie... nunka tragedia !!! (1) Kino które nie dorównuje staremu "Leningradowi" na Długiej. Kasjergi nie do... od dziś klient konkurencji