Do niezadowolonych słów kilka (1) Muszę zdementować kilka nieprzychylnych opinii nt.kina Krewetka. Rezerwacja... Oshin czy ONi coś sobie z tego robią? (1) 1 - brudno 2 - śmierdzi popcornem(albo stary albo klima nawala albo... raider PO RAZ KOLEJNY TO SAMO (1) ZAMOWILEM BILETY TELEFONICZNIE 2SZT/NIE DLA CALEJ WYCIECZKI/PO DOPCHANIU Z... JULI i lesz
Moze byc lepiej (1) Za duzo starych albo slabych polskich filmow, za malo kina swiatowego,... Marian Kłamstwo (1) Proszę mi powiedzieć jaka to sala, bo mi się wierzyć nie chce że nie było... Natalia Bardzo przeciętne (1) Siedzenia są średnio wygodne, mniej niż np. w Krewetce, repertuar taki sam... Piotr Niekompetentni ignoranci (1) Zarazerwowalem miejsca , pojawiłem się przed rozpoczęciem filmy, a oni 20... Przemo Nikt nie odbiera (1) telefonu na rezerwację biletu Zk masakra (1) zgadzam się co do rezerwacju,jest bezbadziejna,nie wiem po co wogóle jest... Roger odpowiedź na inne opinie (1) Krewetka działa tak jak powinna. W łazienkach jest brudno jak nasyfią klienci... Leszek Skandal! Bardzo marny repertuar monopoloisty gdyńskiego (1) Od kilku lat Silver jest jedynym kinem w Gdyni. O ile na początku ceny nie... Anna moja opinia (1) byłem ostatnio z rodziną wydałem 150zł na bilety popcorn i picie , na sali... łukasz Gabrysiak Ochrona do kitu!!! (1) Wybrałem się z dziewczyną na seans o 22.45 "Idealny facet..." byliśmy... Kam Opowieści Na Dobranoc. (1) Super Film ;D Polecam ;D Martita . ; ] beznadziejna rezerwacja (1) Dzwonie od 10 min i nikt nie raczy odebrac telefonu ani na rezerwacji ani na... konsument zdzierusy (1) seans na 23 00 pelna sala a oni wyl.klimatyzacje zaduch totalny nie mozna... bonaQa kinoman - opinia (1) czy opinie osók korzystających z seansów nie przemawiajają za tym ,ze trzeba... kinoman uwielbiam!!! (1) Uwielbiam to kino!!!! Klimat jest jak za dawnych czasów, bez popcornu, bez... M. Beata Wrzałek - opinia (1) Multikino bardzo obniżyło loty, ceny wysokie, obsługa przeciętna, a program... Beata Wrzałek SUPER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (1) piorun jest super bardzo mi się podobało i mojemu siostrzeńcowi Bartek