Niezgadzam się (1) Kolejny raz byłem w tym kinie i kolejny raz wrażenia jak najbardziej... Piotr Super (1) Nie wiem skąd tak negatywne opinie. Kino jest mniejsze dlatego repertuar jest... Stała bywalczyni SUPER ZABAWA! (1) Polecam, rewelacyjne przeżycia...zupełnie coś innego, szkoda tylko że tak... Ania
REWELACJA! (1) Byłam z dwiema córkami, niesamowite emocje! Dzieci były zachwycone, bardzo... Gosia Świetna zabawa (1) :) Mogłabym tam ciągle wracać :) Kubusiowa Ile powinny trwać reklamy? (1) Byłem klientem multikina kilkakrotnie. Z reguły jednak wybieram konkurencję... Dawid :) (2) Polecam oglądanie filmów w Cinema City KREWETKA.Miła i profesjonalna... Jacek Łojko Świetna zabawa (1) Lepsze od areobiku lub siłowni. :P Luiza Chciałem wybrać się na film "Czarny Czwartek" (1) Po zobaczeniu cen zwątpiłem. To jakiś żart? normalny bilet w weekend 23 PLN?... NN Obsługa nie szanuje Klientów (1) W dniu 25 lutego wybrałam się na film, godz: 22:00. Zakończenie seansu... Ania Słaba obsługa. (1) Nie miałbym nic do zarzucenia sieci Multikino w Gdańsku gdyby nie zachowanie... Michał mariusz bartelik - opinia (2) hmmm polecam innym znajomym ale co nieco moglo by byc leprze przedewszystkim... mariusz bartelik Beznadziejne kino (1) pod każdym względem. Nowości z opóźnieniem albo wcale. Połowa filmów... Piotr m... - opinia (1) Smutna prawda: brak konkurencji w Gdyni i Sopocie i Multikino ma w nosie... m... Jest dobrze, ale... (2) To co moim zdaniem jest główną zaletą kina Helios to liczne promocje cenowe,... Julka MASAKRA!!! (1) Witajcie! Nie korzystajcie! Jak było SILVER nigdy nie było żadnych problemów,... Ola! czad! (1) powaznie jest jak mowia- prawdziwe kino 5D. byłem w zakopanem w podobnym... fun Kino studyjne dla oldschoolowców (1) Sąsiedztwo kina industrialne z okna widac żurawie portowe. Sala... Gośka Jedyne kino w Gdyni... (1) Chodzę od czasu do czasu tylko dlatego, że w Gdyni nie ma innej opcji.... Viki Nie jest źle... (1) Do 16 całkiem przyzwoicie, ponieważ nie ma tłumów pchających się po popcorn.... Viki