Najgorsze kino w Gdańsku! (1) Płatny parking dla klientów kina to jakaś kpina. Rozumiem, że miało to na... tommi Raczej już tam nie wrócę (1) Byłem na filmie "Pod mocnym aniołem". Obsługa bardzo miła, ceny podobne do... xyz Polecam (1) Jak najbardziej polecam kino, ceny za bilety są przyzwoite, nie ma problemu z... Smok
Jakość obsługi i wyeksploatowane wyposażenie. (1) Początek wizyty w kinie zaczął się nie najlepiej, pani kasjerka była nie... Gość Nie polecam.. (2) Minus za : płatny parking, słabą obsługę - niedziela tydzień temu 2 kasy... Kinga Przerwa świąteczna 19.12 - 02.01 (2) Uważam, że to wielkie nieporozumienie, żeby kino było zamknięte przez 15 dni... Kinoman zimno!!! (1) W kinie jest mega zimno!!! Długi film, jakim jest Hobbit, jest ciężki do... zimna Koszmarna jakość obrazu (1) Dwa razy byłem na seansie w tym kinie, w odstępie rocznym. Koszmarna jakość... Grzegorz zero kontaktu z Klientem (1) Chcąc dokonać zakupu on-line coś się skaszaniło w trakcie i miejsce, które... kropka Urodziny (1) Organizowaliśmy urodziny dla naszej 10 latki w kinie Helios w Gdyni. Jesteśmy... Marcin Nawet nawet (1) Helios z pośród innych multipleksow wyróżnia się poziomem obsługi. Jest miło... Miś bzdziś Ale kino! (1) To kino powinno trafić na listę światowego dziedzictwa UNESCO. Jest wspaniałe... Miś bzdziś Najgorszy multipleks w Trójmieście (1) Często chodzę do kina, czasami korzystam z Multi, ale to tylko wtedy gdy już... Miś bzdziś Tam jest masakrycznie zimno!!! (1) To już drugi raz w sezonie jesiennym kiedy wyszłam przemarźnięta z sali... Katarzyna POLECAM!! (2) Nie mogę zgodzić się z opinią Pani powyżej. Widać że kino się rozwija, stawia... KASIA 27 Pierwsza wizyta w kinie "Helios" (5) Zapragnęłam obejrzeć "Kochanków z Księżyca". Okazało się, że film wyświetlają... Anna Niestety ceny biletów droższe niż w Heliosie w Gdańsku (2) A mogło być tak fajnie....,nieładnie! Mam nadzieję, że chociaż filmy będą... Marta Rodzinny do 17 god. WIELKA BZDURA!!! (1) Wczoraj wybrałem się całą rodziną do kina na film Klopsiki który w 3D był... swyga Anna - opinia (1) Przemila obsluga Komfortowe fotele Klimat kina oswietlenie boskie Film... Anna 'KOCHANI KLIENCI' -TROCHĘ KULTURY! (8) Czepiacie się o przepadające rezerwacje- to sobie wreszcie regulamin... Pracownik Obsługii Kompleksu Kin