Kino z duszą (1) Uwielbiam chodzić do tego kina, ma atmosferę i swoją duszę :) Polecam! Nie ma... Ann Gorąco polecam !!! (1) Kino Neptun to kawał historii, co prawda dawno tam nie byłem (rzadko w ogóle... sentymentalny Moje ulubione kino w Gdańsku (1) Ludzie! Kino nie jest zamknięte! Proszę, nie rozpowiadajcie takich fałszywych... Melancholia
wesele w Sorrento (1) Niestety tak malowniczego filmu nie sposób obejrzeć w Neptunie, ponieważ... trine Pani z kasy powinna się nauczyć kultury! (1) Chamstwo rodem z PRL tonem przypomina raczej stołówkę w barze mlecznym 30 lat... ewa Taka szkoda! (1) Chodzę bardzo często do Neptuna z chłopakiem. To miejsce z prawdziwą "... DiS Fajne kino (1) I ciekawy repertuar ... brak popcornu sprzyja oglądaniu filmów ...... miki Klimatyczne miejsce (1) Polecam wszystkim tym, których repertuar multipleksów nie powala na kolana, a... filmowa Jest w Gdańsku miejsce magiczne, skrywające miliony historii, miejsce bliskie sercu większości z gdańszczan – kino neptun. (1) Dzięki Neptunowi możemy poznawać twórczość wielkich artystów, zobaczyć... Agata bardzo fajne kino (1) pokazuje filmy z treścią i nie bilet nie jest nadmiernie drogi, nie ma tłoku... m super kino za świetną cenę,dlaczego nie chodzicie do Neptuna? (2) mieszkam za granicą 7 lat,wszędzie są kina w stylu Krewetka-czyli kilka sal i... Radek o rety.. (2) z dawnej świetnosci pozostały tylko freski na scianach.. własnie wróciłam z... Kinga Wysokiej klasy kino wspomnień (2) Takich kin już nie ma - piękne przytulne wnętrze, klimat zapewniający... Ania niemożliwe (1) To niemożliwe. Do tego kina latem 1979 roku specjalnie z Giżycka... Jola Żal,fakt. (1) Miasto powinno wspomóc kino Neptun. To kino, do którego chodziło większość... JA Zgadza się, wstyd i hańba zamykać kolejne kino z tradtcjami (1) Ludzie!, co sie w tym mieście dzieje? Czy widzowie naprawdę wolą zatłoczone,... Qzmiak