Katarzyna - ocena (1) Korzystałam z pomocy pana Krzysztofa ze Sky Went w związku z niewydolną... Katarzyna Mariusz - ocena (1) Wszystko super! Od pierwszego kontaktu, przez czyszczenie instalacji... Mariusz Marek - ocena (1) Prace wykonane profesjonalnie i w rozsądnej cenie. Z pełnym przekonaniem mogę... Marek
Andrzej - ocena (1) Monataz klimatyzacji w bloku odbyl sie bardzo sprawnie. Firma jest bardzo... Andrzej Joanna - opinia (1) szybka wycena, dostaliśmy także realne zdjęcia klimatyzatorów, usługa montażu... Joanna Piotr Kamiński - opinia (1) Profesjonalny sprzęt i doskonała obsługa. Jestem całkowicie zadowolony z ich... Piotr Kamiński Marta - opinia (2) Fachowa, miła Obsługa, pomoc w dobraniu odpowiedniego sprzętu, terminowa... Marta Jarek - opinia (2) Pełen profesjonalizm od początku do końca współpracy! Firma jakich mało w... Jarek Piotr Piotrowski Timi - opinia (1) Mega pomocna dłoń w sprawach wentylacji w lokalu gastro!! Polecam!! Piotr Piotrowski Timi Michał - opinia (2) Profesjonalna obsługa. Nie mam najmniejszych zastrzeżeń. Firma K4... Michał Artur - opinia (1) Serdecznie polecam. Profesjonalna obsługa. Takich firm na rynku potrzeba Artur Karol - opinia (1) Z firmy Krio-Tech skorzystałem z polecenia i się nie zawiodłem. Dobrze... Karol Natalia Faruga - opinia (1) Pan Adrian odwiedził nas końcem marca, ustaliliśmy szczegóły, obiecał w ciągu... Natalia Faruga Klientka - opinia (1) Profesjonalizm w każdym calu. Polecam Klientka Mój Dom 2023 - opinia (1) po prostu wywiązali się z umowy. Tylko tyle i aż tyle (poszło bez poprawek !... Mój Dom 2023 Piotr Dawidczyk - opinia (1) Polecam wszystkim szukającym profesjonalnych rozwiązań z zakresu wentylacji!... Piotr Dawidczyk Corvus corax - opinia (1) Polecam! Profesjonalne podejście. Szybkie odpowiedzi. Rzetelne podejście do... Corvus corax Jerzy - opinia (1) Szybko, sprawnie, profesjonalnie :-) Jerzy Krzysztof - opinia (1) Pełen profesjonalizm i doświadczenie, czysto, estetyczne w dobrej... Krzysztof Jarosław Rekowski - opinia (1) Zdecydowanie polecam firmę KRIO-TECH. Pełen profesjonalizm, elastyczność,... Jarosław Rekowski