Tomasz - ocena (1) Bardzo dobry kontakt, fachowa wiedza i w rezultacie montaż bez problemów.... Tomasz Agnieszka CJ - ocena (1) polecam pana Krzysztofa przez duze"P".Wycena ,ogledziny,montaz instalacji w... Agnieszka CJ Kierowca - ocena (1) Super, wszystko za rozsądne pieniądze, czysto szybko i fachowo, dobrze... Kierowca
AW - ocena (1) terminowo, merytorycznie, sprawnie AW Marek - ocena (2) Szybki czas odpowiedzi na zapytanie ofertowe. Sprawna realizacja z dobrą... Marek Iwona i Roman - ocena (2) Po prawie roku użytkowania ponownie przyznajemy firmie K4 Złoty Medal.... Iwona i Roman Kamil Kibart - ocena (1) Polecam. Współpracuję z firmą już ponad dwa lata. Fachowy montaż oraz... Kamil Kibart Mateusz - ocena (1) Sugerując się pozytywnymi opiniami wybraliśmy firmę do montażu klimatyzacji.... Mateusz Miłosz - ocena (2) Sprawny instalator i serwis. Fachowa robota i dużo rad na miejscu. Polecam.... Miłosz Monika - ocena (1) Profesjonalny montaż klimatyzacji, szybka realizacja i świetni wykonawcy.... Monika Rumia - ocena (1) Montaż klimatyzacji przebiegł prawidłowo, urządzenia działają sprawnie. Nie... Rumia Marcin - ocena (2) Solidna firma, szczerze polecam! Korzystałem z usług K4 już kilkukrotnie... Marcin Marcin W - ocena (1) Pełen profesjonalizm. Potrzebowałem założyć pierwszą w życiu klimatyzację, od... Marcin W Krystian - ocena (2) Niestety muszę dać 6 gwiazdek bo skala tylko na tyle pozwala, więc w... Krystian Małgorzata - ocena (1) Pełen profesjonalizm przy wyborze i montażu urządzeń. Z dużą dbałością o... Małgorzata Dominik Okuliński - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z Panów wyników pracy. Cała interakcja z tą firmą to... Dominik Okuliński P K - ocena (1) Absolutnie bez żadnych zastrzeżeń. Sprawny kontakt, wycena z kilkoma opcjami... P K Rafał H. - ocena (1) Jestem bardzo zadowolony z przebiegu instalacji klimatyzacji. Pan Krzysztof... Rafał H. Karol - ocena (1) Zleciłem firmie Techmar z Gdańska rozwiązanie problemu z ogrzewaniem i... Karol Jakub C - ocena (1) Profesjonalna obsługa i porady. Szybki montaż. Wszystko zgodnie z... Jakub C